dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
T. Danny dalszövegei
4 napja
Add Nekem (feat. Nagy Bogi)
Akárki
Az életem (ft. Szakács Gergő)
Az enyém
Bőrdzseki (ft. VALMAR)
Csak Te
Csirió (ft. KKevin)
Csókkirály
Démon
Egy nap
Egy-két
Ellenségek (ft. G.w.M.)
Ezer nap (ft. ByeAlex)
Faszagyerek (ft. Curtis)
Félek
Gondolj rám
Ha elmegyek
Ha Nem Alszol (ft. Berkes Olivér)
Hazatalálok
Január (ft. Rico)
Kell egy perc
Két buli (ft. Bruno X Spacc)
Ki vagyok
Kígyók
Lassítani kéne
Látod
Még egyszer
Meggyilkoltál (ft. G.w.M, Ginoka, Vivienne)
Megmondtam
Mennyire szeretlek
Merre jársz
Minden éjjel (Bonus Track)
Na csumi
Néha
No woman no cry (ft. Young Fly)
Részegen (feat. Szabó Ádám)
Rossz Ember (feat. Fodor Liza)
Sajnálom
Szeretsz-e (ft. Manuel)
Szívtelen
Szólj rám
Tisztelet (ft. DESH)
Tudnod kell
Tudom (Bonus Track)
Úgy érzem
Utálnak
Utolsó vasárnap (ft. Nagy Bogi)
Vágod (ft. Tirpa)
Várj (ft. Marics Peti)
Vigyázz (ft. Essemm)
Visszasírtok még engem
Visszatértem
Viszlát
WOAH
Yoga (ft. Manuel)
Zaj (ft. Ekhoe)
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Színházi- és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon

Carlo Gozzi komédiájától az Opera Show-n át a balettig széles repertoárt vonultat fel június 20. és 23. között Nagymaroson a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, amelynek programjában VR-színház és több utcaszínházi produkció is helyet kapott.

 

Levegőben táncoló akrobaták, tüzes koreográfiák, steampunk jelmezekbe öltözött kalandorok varázsolják el a közönséget - áll a fesztivál színházi programját ismertető közleményben.




A színházjegy akcióval idén is ingyenesen látogathatóak az esti koncertek


A fesztivált a Karinthy Színház A szarvaskirály című előadása nyitja június 20-án. Carlo Gozzi komédiáját Berettyán Nándor állította színpadra.


Másnap a Kassai Állami Színház táncelőadása, az Anne Frank naplója látható. A második világháború alatt Amszterdamban bujkált zsidó család igaz történetét feldolgozó balettet a Kassai Állami Színház igazgatója, Ondrej Soth jegyzi.


A balett mellett az opera műfaja is megjelenik a programban


Az Olomouci Morva Színház élőzenével kísért Opera Gálával készül, a visegrádi négyek legkiválóbb zeneszerzőinek műveiből válogatnak. A Visegrád hangjai elnevezésű programban Dvorák, Smetana, Gorecki és Bartók operáinak részletei csendülnek fel.




Az esti nagykoncerteket követően utcaszínházi produkciók gazdagítják a műsort


- Missziónk, hogy a fiatalokkal megismertessük a színház varázslatos világát. Ezért készülünk az idén is a színházjegy akcióval, amely évek óta nagy siker - hangsúlyozta Kis Domonkos Márk fesztiváligazgató.


Steampunk jelmezekbe öltözött figurákkal és biciklis járművekkel érkeznek az Utazók a lengyel Teatr Akt előadásában. Légi táncperformanszot mutat be Ariadna Vendelova és a Lalyra Társulat, akik Szlovákiából érkeznek a fesztiválra.


Tüzes, groteszk előadást mutat be a cseh V.O.S.A. Színház. A Blackout Paradox társulat, kiegészülve a MansterVille csoporttal és óriási tűzkerekükkel, a MansterWheellel június 22-én érkezik a fesztiválra. Sophie Zoletnik Precíz káosz című előadásában a káosz és a rend látványos összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők.


A lengyel Concept Cultura csapata napközben a VR sátorban várja a látogatókat. A könnyed musicaltől a Cirque de Soleil performanszon át a zombikkal teli rajzfilmig gazdag repertoárral készülnek, de Rembrandt zseniális művészetébe is betekintést nyerhetnek az érdeklődők - áll a közleményben.


A színházjegyek értékesítése elindult, első körben március 10-ig rendkívüli kedvezménnyel, 3500 forintért vásárolhatók meg. Aki színházjegyet vált és megnézi az előadást, utána ingyenesen látogathatja az esti programokat, így egy színházjegy áráért egy teljes napi fesztivál-élményt kapnak a látogatók a Dunakanyarban.




Fotók: Vénégy Fesztivál