dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Ébredj mellettem

Groovehouse - Ébredj mellettem

off off off off off
Ébredj mellettem
Előadó: Groovehouse
Album: Ébredj mellettem
Megjelenés: 2005
Hossz: 3:53
Szövegírók: Szabó Ágnes
Zeneszerzők: Szűcs Norbert
Kiadó: Private Moon Records
Stílus: Keressük!
Címkék: romantikus [+]
Miről szól a(z) 'Ébredj mellettem' dalszöveg ?
A szöveg egy boldog, új ébredést ír le tavaszias hangulatban, ahol a világ jobb helynek tűnik, mint valaha. Az író arra kéri a kedvesét, hogy mindig ébredjen mellette, hogy meggyőződjön róla, véget ért a magányos éjszakák sorozata, és a szerelme lesz a menedéke. A személy hosszú időn keresztül félelemben élt, de most úgy érzi, minden régi bánat eltűnik. A múltat elhagyva úgy érzi, minden csak most kezdődik, és a szélviharként kavaró érzések felváltják a korábbi nyugalmat. A refrént háromszor ismétli, amelyben hangsúlyozza a magány végét és a menedéket jelentő szeretett személy jelenlétét.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 20, összesen 132668 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Ébredj mellettem

Könnyű tavasz ébreszt fel,
És a világ mától boldog hely.
Benne élni, jobb, mint rég,
Most ragyog, mint soha még!

Látom már az ablakból,
Minden régi bánatból,
Hogyan fordul gyorsan át
A föld az ég,s a világ!

Refr:

Mindig ébredj mellettem
Nézz rám úgy, hogy érezzem.
Nem vár több magányos éj,
S nálad, lesz menedék!

Mindig ébredj mellettem
S bújj hozzám, hogy elhiggyem.
Nem vár több magányos éj,
S nálad, lesz menedék!


Annyi hosszú éven át
A félelem magába zárt,
Néha én is elhittem,
(hogy) Nem vár több, sohasem.

Még csak most kezdődött el
Szélviharként forgat fel
Bármi volt is, érzem már,
A múlt a semmibe száll!

(Refr. 3x)

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Pogány Induló az MVM Dome után a Plázst is meghódítja

Nem csak az egyre melegebb, Balatonba csábító idő miatt érdemes ezen a hétvégén célba venni a siófoki Plázst, hanem a felejthetetlen koncertélményekért is. 


Pénteken Ákos érkezik Rockturnéjával, majd Rakonczai Imre zongorajátékára búcsúztathatjuk az estét, míg szombaton Pogány Induló robban be a Balaton nagyszínpadára, a hajnalt pedig a Necc Partyn köszönthetjük majd.

 

A hétvégét június 7-én Ákos koncertjével kezdhetjük a Plázson, aki ezúttal Rockturnéjával és új dalaival, az Ember maradj-gyal és a legfrissebb, Kegyetlen szerelemmel örvendezteti meg rajongóit. Koncertje után érdemes betérni a Plázs Arénába is, ahol Rakonczai Imre Blue Piano estjén feledkezhetünk bele a dalokba.

 

Szombaton a Plázson tavaly debütált, az MVM Dome-ot pedig idén már önállóan megtöltő Pogány Induló veszi be a nagyszínpadot, ráadásul igen erős vendéggárdával érkezik.  


„Nagyon jó koncert volt, monumentális élményekkel gazdagodtam! A Balaton, a naplemente, a közönség mind hozzáadtak a maradandó élményhez” – meséli tavalyi plázsos koncertjéről. „Idén is hasonló katarzisra számítok, ráadásul a teljes zenekarommal léphetünk színpadra, amit már nagyon várok, hiszen az MVM óta ez lesz az első koncertünk újra együtt. Mindehhez még az is hozzátesz, hogy VZS és Ótvar Pestis barátaim is ott lesznek, na meg Missh is velünk tart ezúttal, úgyhogy biztos robbantani fogjuk a Plázst.” És hogy mit jelent számára a Balaton? „A magyar tengert, mint valószínűleg a legtöbbeknek: nyár, haverok, buli, lángos, vízibicikli és persze csobbanás. Bár egyszer véletlen majdnem belefulladtam, úgyhogy azóta maximális tisztelettel tekintek a Balatonra” – mondja Pogány Induló, akinek koncertjét követően is folytatódik majd a buli a Plázson.


A Balatonra érkezik az ország legnagyobb házibulija, a Plázs Arénában a Necc Party dübörög hajnalig, úgyhogy ezen a hétvégén is irány Siófok!





Fotók: Plázs