Előadó: | Aradszky László |
---|---|
Album: | Semmiből se-m-Aradszky |
Megjelenés: | 1995 |
Hossz: | 3:32 |
Szövegírók: |
S. Nagy István |
Máté Péter |
|
Kiadó: | Hungaroton - Gong |
Stílus: | sláger |
Címkék: | Keressük! |
Lehet, hogy egy nap százszor hibáztam
Lehet, hogy mindent rosszul csináltam
Lehet, hogy most már máshogy kezdeném
De hidd el, mindig jót akartam én
Lehet, hogy sokszor voltam szeszélyes
Lehet, velem volt, mégsem veszélyes
Lehet, hogy most már máshogy kezdeném
De hidd el, mindig jót akartam én
Sohase bánom, ha nem sikerül
Veled is jó volt, de jobb egyedül
És hogyha mégse, hát keresek majd valaki mást
Sohase bánom, ha nincs szerelem
Valaki sír, de én nem teszem
És hogyha mégis, hát elbújok, hogy sohase lásd
Lehet, hogy egy nap százszor hibáztam
Lehet, hogy rád én rosszul vigyáztam
Lehet, hogy most már máshogy kezdeném
De hidd el, mindig jót
De hidd el, mindig jót
De hidd el, mindig jót akartam én
Lehet, hogy egy-két szót elfeledtem
Lehet az is, hogy nem jól szerettem
Lehet, hogy most már máshogy kezdeném
De hidd el, mindig jót akartam én
Sohase bánom, ha nem sikerül
Veled is jó volt, de jobb egyedül
És hogyha mégse, hát keresek majd valaki mást
Sohase bánom, ha nincs szerelem
Valaki sír, de én nem teszem
És hogyha mégis, hát elbújok, hogy sohase lásd
Ná-ná-ná ...
Sohase bánom ...
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál