Előadó: | Balázs Klári |
---|---|
Album: | Új évezred szerelme |
Megjelenés: | 2000 |
Hossz: | Keressük! |
Szövegírók: |
Blum József |
Blum József |
|
Kiadó: | Hungaroton |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | szerelmes [+] |
(Korda György):
Én megtaláltalak, többé már el nem válunk.
Én megtaláltalak, társammá így fogadlak én.
(Balázs Klári):
Én megtaláltalak, többé már el nem válunk.
Én megtaláltalak, társammá így fogadlak én.
(Korda):
Szívemben remények, vágyak,
készültem egy szebb világ felé.
Nem tudtam, te is ezt vártad,
(együtt):
szerelmünk az új évezredé.
Én megtaláltalak, többé már el nem válunk.
Én megtaláltalak, reánk egy új évezred vár.
(Klári):
Szívemben remények, vágyak,
készültem egy szebb világ felé.
(Korda):
Nem tudtam, te is ezt vártad,
(együtt):
szerelmünk az új évezredé.
Én megtaláltalak, többé már el nem válunk.
Én megtaláltalak, társammá így fogadlak én.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál