feltolom azt a napszemcsit,hello lányok itt a magicstick
nekem csinálhatod azt a flegma formát,ha megittunk végre egy kurva kólát
nekem adhatod azt a szeppent nyuszit,ha fél órán belül téped a kukit
nekem mondhatod hogy tetszik az öltöny,én meg a seggedet whiskyvel töltöm
tudatsd velem hogy én vagyok a zsáner, én vagyok az aki azonnal rádver
ha nem tetszik amit akarok látni,mivan te kurva inkább szállj ki
csak bebasztál tudom és hibázol nagyot,ha ettől a perctől csak nekem rázod
az enyém lettél a nevem busta pimp,ilyen az amikor a szerencse rádkacsint
hogyha arc vagyok minek nézel,ott áll a buzi mögötted aki pénzel
te mérnök leszel te meg orvos,neked a könyvek nekem a baszás fontos!
mindenki beszél ezt meg azt hogyha csinos vagyok akkor edd a faszt
ha járni akarsz akko menj a parkba,hátha megbasznak az őszi avarba
a szerelem a legjobb érzés amíg érzed,járás,virág,esküvő nézd meg
hogy meddig tart ez a szép magyar álom,ha bekapadod a faszom én meg állom
cserébe kapod a legújabb cdm,mindig eszembe jutsz majd a wc-n
örömlányok azok mindig voltak,a titok hogy nem gáz ha agyhalottak
a lábát meg mindegyik széteszi,a hozott anyagból dolgozik a strici
semmi nem kell csak keresd a pézt,addig míg nem mondtam sehova nem mész
és jelentkeznek a lányok maguktól,jól jön a mellékes attól a fazontól
akit úgy hívnak hogy p i m p a nyalókám íze tutti frutti!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál