dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mr.G-za: Bye Bye

Mr.G-za - Bye Bye

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Mr.G-za
Album: Keressük!
Szövegírók: C Pro
Kritikal
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 7, összesen 9497 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Bye Bye

Refr.
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

Már nem köszönsz nekem az utcán, már nem iszogatunk együtt a pultnál, mert elmentél itt hagytál, még annyit sem mondtál. Csak láttam hogy üres a szekrény, és hogy te szépen elmentél, egyik napról a másikra, nem hallgattam másokra. Hiányzol, ezt kár tagadni, magányomban a falat tudnám kaparni, hogy nem fekszik senki mellettem, aki fontos volt azt elvesztettem. Nem kapok a kérdésekre választ, most minden apró kis dolog lefáraszt, nincs bennem harag csak béke, de nehéz feldolgoznom hogy vége.

Refr.
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

Itt állok egyedül magamban, hallod a bánatomat a szavamban. Nem tudom, hogy mit csináljak, nem tudom hogy hova álljak, nem tudom hogy suttogjak, vagy nagyon kiabáljak. Nem tetszik semmi mióta elmentél, még mindig nem tudom miért, de elengedtél. Elmentél, itt hagytál, még annyit sem mondtál. Én megadtam mindent amit csak tudtam, de úgy látszik hogy ezt is nagyon elk*rtam, csak tudnám hogy miért, hogy mi volt a baj, kavarodik a fejemben egy meg nem szűnő zaj, de tudod mit nem érdekel, elfelejtelek, még akkor is ha kicsit neheztelek rád, nem érdekelsz már mert tudom hogy fáj, hogy senki se vár a munka után. Otthon egy vacsorával, csak üresség van a szobában, nem jön az sms nem jön a hívás, a haverok csak annyit mondanak ez szívás. Kimegyek az utcára jössz velem szembe, rám mosolyogsz, bele nézel a szemembe és azt mondod sajnálom tényleg nagyon ari vagy, gyere már hát este bemutatom az új palimat.

Refr. 2x
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Stahl Judit Flódnija a Gourmet-n

Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.

 

Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.


Fotó: Gourmet Fesztivál