Előadó: | Perfect Name |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Molnár László Baradlay Richárd Losonczy Pál Sándor Zsolt |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Csak azt ami jó,
Csak úgy ahogy érzed,
Szeretnivaló pillanat az élet.
Néha belefeledkezem énis,
És nem láthatom át,
Hogyan lesz részem a részeg felvonulás,
Vagy én egészen a része a lényeg
Mennyire más,
Mögöttem liheg a múlt,
És figyel a holnapután
Csak azt mai jó,
CSak úgy ahogy érzed,
Szeretnivaló pillanat az élet.
Keres a menekülő menedéket,
Bárhova téved bárhol jár.
Ezer a módszer, a bajra a gyógyszer
vevőre talál,
Ahogy a csend a zajban,
sziget a viharban,
úgy rejt a világ
Egy helyet,ahol nem liheg a múlt,
Nem figyel a holnapután.
Csak azt ami jó,
CSak úgy ahogy érzed,
Szeretnivaló pillanat azélet .
Ez a perc a tiéd,
Ami votl nincs már,
Ami lesz még vár!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál