Előadó: | Capuccino |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Varga Győző György Juhász Péter Varga György |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Verse1:
Ahogy megláttalak, Beléd szerettem,
rögtön éreztem, hogy nem kell más nekem.
Mikor rám néztél, a szívem vadul járt,
mikor elhagytál, az hidd el, nagyon fájt.
Refrén:
Azt gondoltam örökké él minden szerelem,
sok-sok éjjel vártalak a fenyők tövében.
Verse2:
Zöld fenyők alatt ott állt egy régi kopott pad,
ott csókoltam először az édes ajkadat.
Zöld fenyők alatt, még mindig ott a kopott pad,
arra gondol, minket egyszer újra elringat.
Verse3:
A boldogságot hol keressem én,
a szerelem, tán nem is jön felém.
A csillagok már nem ragyognak úgy,
talán tudják, hogy a szívem szomorú.
Refrén:
Azóta is Érted élek, nem kell más nekem,
minden éjjel ott várlak, a fenyők tövében.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál