Előadó: | Aljas Kúszóbab |
---|---|
Album: | Újra itt vagyok |
Megjelenés: | 2013 |
Hossz: | 0:00 |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Forró nyári este, sétálok a parton
a szél súgja a neved fülembe és én tisztán hallom
A csillagok az égen, zene száll a szélben,
minden éjjel várok rád,hogy legyünk kéz a kézben.
Minden éjjel várlak,vagy ott lennék most nálad
Átölelném forró tested, csókolnám a szádat
Nem tudok már várni, ne mondd azt hogy: bármi
Nélküled az éjjel hosszú,akarlak már látni
Úgy akarlak már látni!
Refr.:
Rohannék hozzád,nyújtom a kezemet
Ne hagyj zuhanni,kapjál el!
Nem kell semmi, a szádat akarom!
Nem akarok várni, vigyél el!
A világ végégig rohannék veled,hogy veled legyek.Ne hagyjál el!
Rohannék hozzád,fogjad a kezemet!
Ne engedj el! Vigyél el!
Minden éjjel várlak,itt vagyok most nálad,
Átölelem forró tested,csókolom a szádat
Nem tudtam már várni, nem mondod azt hogy: bármi
Nélküled az éjjel hosszú,akarlak már látni
Úgy akarlak már látni!
Refr.:
Rohannék hozzád,nyújtom a kezemet
Ne hagyj zuhanni,kapjál el!
Nem kell semmi, a szádat akarom!
Nem akarok várni, vigyél el!
A világ végégig rohannék veled,hogy veled legyek.Ne hagyjál el!
Rohannék hozzád,fogjad a kezemet!
Ne engedj el! Vigyél el!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál