dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
hiperkarma: Kérdőjel

hiperkarma - Kérdőjel

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: hiperkarma
Album: Keressük!
Szövegírók: Bérczesi Róbert
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: alternatív
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Kérdőjel' dalszöveg ?
A szöveg egy olyan ember érzéseit írja le, aki úgy érzi, mintha egy rajzfilmben élne, ahol minden lehetséges. A monológjában azt fejezi ki, hogy a társa nem érti, miért nem boldog. A beszélőt zavarja, hogy a társa szerint az élet egyszerű, miközben ő úgy látja, hogy ez nem így van. A szövegben szereplő kérdőjel a fej felett metaforaként szolgál a folyamatos kétségek és kérdések szimbólumaként. Végül a szöveg arra utal, hogy a beszélő elhagyja a társát, aki ott marad a kérdőjelével.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 1, összesen 111552 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Kérdőjel

Egy rajzfilmbe élek együtt veled,
látom a fejed felett a kérdőjelet
Nem érted miért nem vagy boldog
Hiszen itt mindent lehet, ide az anyád elől is elrejtheted
a fejed felől a kérdőjeled

És ha olyasmit szeretnél nekem mondani amit én még nem tudok, akkor azt mond meg hogy miért mindig a szimpatikusabb állatok a vesztesek, olyanok akár a gyalogkakukkban a prérifarkas, aki lyukat üt a kanyonban mégis mindig újra próbálja, jobb lesz minden, nekem elhiheted,
leesik az állad, kinyilik a szemed és észreveszed (te is észreveszed) a fejed felett a kérdőjelet, látod a fejed felett a kérdőjelet, a fejed felett van saját kérdőjeled

Már átláttok rajtam, de nem láttok belém, én egy univerzális gondolkodóval élek, aki folyton boldogabb akar lenni, s nem érti meg, hogy ez nem igy működik, nem ilyen egyszerű, s folytatnám még tovább is van, de félbeszakit, s azt mondja hogy ez az élet szerinte, annyira egyszerű, hogy az már fáj, mégis érdekes láthatnám én is, hát persze hogy láthatnád, csak akkor ne legyél már ilyen mélységesen felületes!

Mond meg milyen legyek mikor egy rajzfilmeb élek együtt veled, együtt vele, és ott van a fejed felett a kérdőjeled, neked is ott van a fejed felett a kérdőjeled, a fejed felett van saját kérdőjeled.

Lassan vége lesz és te itt maradsz
Van saját kérdőjeled
Lassan vége lesz és te itt maradsz 5X

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Az Only The Poets nyit Yungblud előtt

Az Only The Poets jelenleg az egyik legizgalmasabb, legdinamikusabban növekvő brit banda. A readingi származású csapat tavaly Lewis Capaldi turnéján játszott, ősszel már saját európai headline turnéra indultak, most pedig először érkeznek Magyarországra, ugyanis ők melegítenek majd be Yungblud előtt június 9-én a Budapest Parkban.

 

Még egy ok, amiért izgatottan várhatjuk Yungblud első önálló budapesti koncertjét, ugyanis nem más érkezik előzenekarként, mint az Only The Poets. A brit banda 2017 óta aktív és az egyik legkeményebben dolgozó csapat, akik a kis kluboktól és kétfős koncertektől indulva 2022-re odáig jutottak, hogy európai turnéjuk során 24 000-en vásároltak jegyet fellépéseikre.

 

Only The Poets – One More Night:

https://www.youtube.com/watch?v=f-K8Ny_1iCQ

 

 A zenekar dalait online több millióan hallgatták meg, Our Time című CD-jüket pedig 8000-an rendelték meg csak az elővétel során. Tavaly már Lewis Capaldi turnéján léptek fel, ősszel pedig olyan helyeken játszottak önálló turnéjukon, mint a prágai Roxy vagy a varsói Palladium, ahol kétszer is teltház előtt zenéltek. A srácok nemcsak koncertezés során aktívak, folyamatosan jelentetik meg új dalaikat is, legutóbb épp a napokban adták ki legfrissebb EP-jüket All This Time címmel. Bizonyára ennek a dalait is hallhatjuk élőben június 9-én, a Budapest Parkban.

 

Jegyek:

https://www.livenation.hu/show/1469676/yungblud/budapest/2024-06-09/

 

 

Fotó: Only The Poets