dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Demjén Ferenc: V'Moto-Rock blokk

Demjén Ferenc - V'Moto-Rock blokk

off off off off off
BS.' 92.03.07.
Előadó: Demjén Ferenc
Album: BS.' 92.03.07.
Megjelenés: 1992
Hossz: 11:41
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Exclusive Records
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 6, összesen 4041 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

V'Moto-Rock blokk

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Megjelent az Azahriah-film előzetese

„Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. (…) Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy ez befusson” – mondja a titokzatos Azahriah-film hétfőn megjelent első teaserében Baukó Attila Azahriah. A film annyira titkos volt, hogy egészen április elejéig gyakorlatilag semmit sem lehetett tudni arról, hogy készül, aztán egyszer csak „Mi vagyunk Azahriah” címmel megjelent egy film a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett magyarországi mozis bemutatók friss táblázatában.


Azahriah-dalszövegek itt.

 

A film forgalmazója a Színfolt Film, a műfaja zenés film. A kitűzött premierdátum november 28-a. A teaser ennyire konkrét dátumot nem jelöl meg, csak azt írják: novembertől lesz a mozikban.


ELŐZETES ITT.




 

A Színfolt Film egyébként olyan filmekért felel, mint a 2016-os #sohavégetnemérős című zenés játékfilm a Wellhellóból ismert Fluor Tomival és Diazzal, vagy a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm. 2019-ben Fábián Juliról is készítettek dokumentumfilmet Like a Child címmel.

 

 Az énekes az arénás koncertek mellett csak néhány fesztiválos fellépést vállal ezen a nyáron, ebből az egyik a Sziget második napján, augusztus 8-án lesz. Azahriah kiemelt sávot kap, az aznapi záróprodukció előtt lép fel este a Nagyszínpadon, ezzel hosszú idő, majdnem tíz év után ő lesz az első magyar előadó, aki főműsoridőben a legnagyobb helyszínen lép fel a fesztiválon.




Forrás: telex.hu
Fotók: Azahriah