Előadó: | Radics Gigi |
---|---|
Album: | Vadonatúj érzés |
Megjelenés: | 2012 |
Hossz: | 03:32 |
Szövegírók: |
Joós István Radics Tamás Radics Georgina |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Magneoton / mTon |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Tizenéves álmok között ébredek fel,de már a sok kis játék régen nem kell
Kinyílt a lelkemben egy újjabb világ,egész más színeket látok rég messze hív a jövő
Úgyis kiderül gyorsan már,nem vagyok egy könnyű lány aki csakis egyet kíván
De ha sikerül elhinném,hogy tisztán,őszintén
Nem kell félni meg kell élni,egy lány biztos ezt másképp érzi
Hunyd be szemed és gondolj rám,én majd eljátszom,hogy itt vagy már
Szeress jobban minthogy gondolnám,olyan jó lenne és könnyű minden hogy nem szabadna még
Elhinnem
Tizenéves titkaimat nem mondom el,elfolytott vágyaimat most bontom fel
Próbálok élni csak és menni tovább, a rosszat mindig elfújom,szálljon mint a luftballon
Ezeregyszer mondták már,az élet átformál,a fejemben mindig ez jár
Mi az amitől minden más elért egy pillantás, és elvarázsolt mindent bennem megsúgta,
hogy mit kell tennem
Hunyd be szemed és gondolj rám,én majd eljátszom,hogy itt vagy már
Szeress jobban minthogy gondolnám,olyan jó lenne és könnyű minden hogy nem szabadna még
Elhinnem
Az sem baj ha tévednék, mégis jó ez mint az édesség
Bárcsak mindig érezném, olyan jó lenne már gátlás nélkül a szívem nagyon régen készül
Meseszépüzenet most könnyen felszáll, valahol az álmaimon túl van már
Gyere játsz,hát miért baj ha felhőn jársz,mire vársz?
Hunyd be szemed és gondolj rám,én majd eljátszom,hogy itt vagy már
Szeress jobban minthogy gondolnám,olyan jó lenne és könnyű minden hogy nem szabadna még
Elhinnem
Az sem baj ha tévednék mégis jó ez mint az édesség
Bárcsak mindig érezném,olyan jó lenne már gátlás nélkül szívem nagyon régen készül
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál