dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kadlott Karcsi: Bolond lakodalom

Kadlott Karcsi - Bolond lakodalom

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Kadlott Karcsi
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 9570 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Bolond lakodalom

Nagy a zsongás lakodalom van máma,sürög-forog száz asszony a konyhában. A legények felállítják a sátort, munka közben megkísértik a mámort. Sistereg a serpenyőben a csirke, pacal is lesz állítólag estére,a menyasszony átöltözik serényen,új férje meg kint matat a Terézen.
Bolond egy lagzi lesz máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Este van már megjöttek a vendégek,rákezdenek a dalra a zenészek,hamarosan kezdődik a mulatás és az asztal alatt megy a matatás. Sanyi bának rácsapnak a kezére,rossz felé nyúlt,öregszik már elvégre,ijedtében a Bibliát morogja, csórikámnak kérges már a dorongja.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
A cigányok húzzák ám a nótákat,valamelyik elcsórta az órámat,alacsonyan repkednek a pofonok,mindenkinek adok,pedig rokonok. Előkerül valahogyan az óra,úgy látszik,hogy hallgatnak a jó szóra,ingyenesen elhúzzák a nótámat,aztán megint ellopják az órámat.
II:Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.:II
A Terinek felcsúszott a szoknyája,én meg ingyen leselkedek alája,csinos kislány ez a Teri hiába,belevonszolnám én őtet az ágyba. De dagad már a lábam is a középső,pedig nekem a Teri nem az első,de ahogy így elnézem a bestiát,a fülembe öntöm bele a piát.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.

Éjfél felé beszakad a nagy ajtó,Béla áll ott kezében egy szakajtó,azt kérdezi hova lett az asszonya,megbolondította őt a sok pia. Felesége nagyot sóz a fejére,vigyorogva támolyog a helyére,az asszony meg visszamegy a pincébe,tovább kotorászik Laci sliccébe.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Tántorogva nekem repül a sógor,csupa kék lett mindkét füle a bortól,azt kiáltja adjatok egy szekercét,úgy döntöttem saját fejem verem szét. Gyorsan összekötözik a két kezét,látható,hogy elvesztette az eszét,bekötik a száját is de hiába,alul is tud beszélni a gatyában.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Zsuzsi néni csókra nyújtja a száját,ennek szegény ura látja a kárát,rá is jött a frász a csóri öregre,felugrott és hazaindult Szegedre. Hajnal felé elfárad már a násznép én is elindulnék haza ha tudnék,nem mozdul a lába itt már senkinek,a földön fekszünk s rajtunk van vagy száz üveg.
Bolond egy lagzi van máma,benn rekedtünk hajnalban a sátorban.
De bolond egy lagzi volt máma,benn rekedtünk hajnalban a sátorban. Én csak az ilyen bulit szeretem,de mondjátok meg,hogy mi a nevem!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Jön az idei Alpárfeszt

 

3 nap • 29 zenekar • zéró szemét


Hihetetlen, hogy már megint eltelt egy év, és újra számolhatjuk vissza a napokat, amíg érkezik az underground bulik földi mennyországa, vagy, ahogy még szólítani szokták, az ország legzöldebb kisfesztiválja.


Kicsit több mint egy hónap van hátra Alpárfesztig, ami igazi ünnep az antimainstream zenék rajongóinak, hiszen Lakiteleken A listás túljátszott bandák helyett az underground rock- és metalvilág legjobb csapatai kapnak helyet. És pont ez adja az egésznek az utánozhatatlan vibe-ját, na meg a Tisza közelsége, ami miatt immár tizenegyedik éve jár vissza az Alpárfeszt közönség.





Az idei hangulatért többek között a Lazarvs-ból jól ismert Áron Andris, az éppen friss anyagát utaztató Kies, a bármelyik bulit egy perc alatt csúcsrapörgető Nova Prospect, a hardcore punkban toplistás Don Gatto, vagy éppen a nemrégiben új videoval jelentkező, fejet leordító metállal operáló Darkmess lesz a felelős, de a magyar blues két emblematikus alakja, Little G Weevil, és Pribojszki Mátyás is tiszteletüket teszik - valamint még tényleg nagyon sokan mások, hiszen a fesztivál 3 napja alatt legalább 29 zenekar fordul majd meg a helyszínen. A mindössze egyetlen színpadon a hazai line up mellett ráadásként idén két külföldi banda is beáll a sorba: a Stepfather Fred Németországból jön majd határozott bólogatós zenével és vérpezsdítő riffekkel, a szerb Northern Revivalt pedig már nem nagyon kell bemutatni senkinek, ők nem először zúznak Lakiteleken.


Mindemellett az Alpárfeszt állandó jelzőjéről, mármint, hogy a legzöldebb kisfesztivál, ezúttal sem mond le, így napközben több környezetvédelmi tematikájú programhoz is lehet csatlakozni, amit a szervezőgárda a Rock the Planet kampány csapatával karöltve valósít meg: lesz a Holt-Tisza élővilágát felfedező kalandtúra, közös szemétgyűjtés, és bolygósimogató tematikájú sorverenyek is a szombati átszerelések között, ahol igencsak menő díjakért lehet majd megküzdeni, többek között a szelektív kukával.


Mikor: 2024. június 27-29.

Hol: Lakitelek, Tőserdő Autóskemping


További infók az eseményben:

https://www.facebook.com/events/1341694793423701

 



Fotók: Alpárfeszt