kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kadlott Karcsi: Bolond lakodalom

Bolond lakodalom

Nagy a zsongás lakodalom van máma,sürög-forog száz asszony a konyhában. A legények felállítják a sátort, munka közben megkísértik a mámort. Sistereg a serpenyőben a csirke, pacal is lesz állítólag estére,a menyasszony átöltözik serényen,új férje meg kint matat a Terézen.
Bolond egy lagzi lesz máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Este van már megjöttek a vendégek,rákezdenek a dalra a zenészek,hamarosan kezdődik a mulatás és az asztal alatt megy a matatás. Sanyi bának rácsapnak a kezére,rossz felé nyúlt,öregszik már elvégre,ijedtében a Bibliát morogja, csórikámnak kérges már a dorongja.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
A cigányok húzzák ám a nótákat,valamelyik elcsórta az órámat,alacsonyan repkednek a pofonok,mindenkinek adok,pedig rokonok. Előkerül valahogyan az óra,úgy látszik,hogy hallgatnak a jó szóra,ingyenesen elhúzzák a nótámat,aztán megint ellopják az órámat.
II:Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.:II
A Terinek felcsúszott a szoknyája,én meg ingyen leselkedek alája,csinos kislány ez a Teri hiába,belevonszolnám én őtet az ágyba. De dagad már a lábam is a középső,pedig nekem a Teri nem az első,de ahogy így elnézem a bestiát,a fülembe öntöm bele a piát.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.

Éjfél felé beszakad a nagy ajtó,Béla áll ott kezében egy szakajtó,azt kérdezi hova lett az asszonya,megbolondította őt a sok pia. Felesége nagyot sóz a fejére,vigyorogva támolyog a helyére,az asszony meg visszamegy a pincébe,tovább kotorászik Laci sliccébe.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Tántorogva nekem repül a sógor,csupa kék lett mindkét füle a bortól,azt kiáltja adjatok egy szekercét,úgy döntöttem saját fejem verem szét. Gyorsan összekötözik a két kezét,látható,hogy elvesztette az eszét,bekötik a száját is de hiába,alul is tud beszélni a gatyában.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Zsuzsi néni csókra nyújtja a száját,ennek szegény ura látja a kárát,rá is jött a frász a csóri öregre,felugrott és hazaindult Szegedre. Hajnal felé elfárad már a násznép én is elindulnék haza ha tudnék,nem mozdul a lába itt már senkinek,a földön fekszünk s rajtunk van vagy száz üveg.
Bolond egy lagzi van máma,benn rekedtünk hajnalban a sátorban.
De bolond egy lagzi volt máma,benn rekedtünk hajnalban a sátorban. Én csak az ilyen bulit szeretem,de mondjátok meg,hogy mi a nevem!

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.