kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Akár 1 álom

Akár 1 álom

Rap:
Na gyerünk és érezd, egedd el magad, beindul a buli, már lüktet az agyad,
sei sé lá pám, vagyis kersed a nőt. Ordít a zene, nő a hangerő, ez egy őrület és nincs vége soha, mindenki táncol tombol a szoba, ne állj le te se, csak az érdelek mikor egy csinos lány neked énekel.

Refr:
Hé haver mi lesz már, ha táncolni hívlak gyere ne várj, míg nem tudod mi vár rád, de jó ez a party éget a vágy, akár 1 álom tombol a ház.
Ná-ná-ná, na gyere velem.
Hol vagyok, mi van már csábít egy dallam messzire száll, itt mindenki ki van már. Várom, hogy szédíts na gyere ne várj. Akár 1 álom ma ledől a ház.
Ná-ná-ná, na gyere velem.

Rap:
Szuper a hangulat, mindenki mulat, kergetik az udvarom a playboy nyulat, tánc megy az asztalon, szerelem a széken, kéne egy ilyen buli, talán minden héten. Cserkészd be, utána fogd meg a kezét, hallgassátok együtt a zenét, és ha nézed a csípőjét amikor táncol, hidd el nekem, hogy magához láncol.
Ná-ná-ná gyerünk itt vagyunk, itt vagyunk
Ná-ná-ná ez itt a Groovehouse, ez itt a Groovehouse

Hallgass bele

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!