dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Akár 1 álom

Akár 1 álom

Rap:
Na gyerünk és érezd, egedd el magad, beindul a buli, már lüktet az agyad,
sei sé lá pám, vagyis kersed a nőt. Ordít a zene, nő a hangerő, ez egy őrület és nincs vége soha, mindenki táncol tombol a szoba, ne állj le te se, csak az érdelek mikor egy csinos lány neked énekel.

Refr:
Hé haver mi lesz már, ha táncolni hívlak gyere ne várj, míg nem tudod mi vár rád, de jó ez a party éget a vágy, akár 1 álom tombol a ház.
Ná-ná-ná, na gyere velem.
Hol vagyok, mi van már csábít egy dallam messzire száll, itt mindenki ki van már. Várom, hogy szédíts na gyere ne várj. Akár 1 álom ma ledől a ház.
Ná-ná-ná, na gyere velem.

Rap:
Szuper a hangulat, mindenki mulat, kergetik az udvarom a playboy nyulat, tánc megy az asztalon, szerelem a széken, kéne egy ilyen buli, talán minden héten. Cserkészd be, utána fogd meg a kezét, hallgassátok együtt a zenét, és ha nézed a csípőjét amikor táncol, hidd el nekem, hogy magához láncol.
Ná-ná-ná gyerünk itt vagyunk, itt vagyunk
Ná-ná-ná ez itt a Groovehouse, ez itt a Groovehouse

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!