kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Szombat esti randevú

Szombat esti randevú

Refr:
Szombat esti randevú na mozdulj már, mert, ha üldögélsz az nem segít
csak megöl a bánat. Szombat esti randevú csak téged vár és ha eljössz
hidd el felhevít, ne fékezd a vágyat.
Szeretlek, mindenhol kereslek, párnámba temetlek nem kaphatsz kegyelmet.

Rap:
Már nincs mi tenni, mert az unalom megöl uticél a bulizóna, én megyek elöl, és kapkodom a fejemet, ahogy bámulom a nőket, mint a cipőmet hozzám fűzöm őket. Egy szőke, egy vörös, egy fekete, egy barna, ma tuti ez a buli biztos ő is akarja, és ha hozzám simul a bomba teste, megtudod miért lázas a szombat este.

Télen vagy nyáron nem bánom, indulok, hogyha valaki vár!

Nézd itt van egy lány, tiéd lehet haver, de ha nem tudod, hogy mit csinálj, gyere és figyelj. Szólítsd le aztán kérd fel egy körre, hívd meg egy szédítő üdítőre. Mikor csábul és olvad akár a jég, nincs más hátra bátor légy. Kikészíti a szívét az őrült vágy és jön a hátsó űlés mega franciaágy.

Refr.......

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Rómeó és Júlia musical

Különleges előadás az Arénában


2019. szeptember 14., szombat 19:30 óra
Rómeó és Júlia musical az Arénában

Az előadás mottója: Szerelem a gyűlölet ellen!

A Magyarországon 15 éves Rómeó és Júlia musical szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában nyűgözi le a közönséget.
A főszerepekben ismert fiatal tehetségek láthatók, a többi karakterben pedig sztárszínészek és a bemutató egykori felfedezettjei szerepelnek majd. Az exkluzív előadás különleges forgószínpaddal, extra fényekkel, kivetítőkkel és közel 120 szereplővel kápráztatja el a nagyérdeműt.
 
A rendező Kerényi Miklós Gábor, aki az elmúlt 15 évben a Budapesti Operettszínházban és külföldön is sikerre vitte a musicalt. A hagyományos forma megtartása mellett olyan különleges előadást tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.

A Shakespeare dráma alapján írt musical szövegírója és zeneszerzője Gérard Presgurvic, aki örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.

Jegyvásárlásra ide kattintva nyílik lehetőséged.

A rendhagyó előadásról részleteket, képeket az esemény Facebook oldalán találsz.