Előadó: | Beatrice |
---|---|
Album: | A legnagyobb babos-bulinóták |
Megjelenés: | 2013 |
Hossz: | 02:26 |
Szövegírók: |
Nagy Feró Nagy Ferenc |
Nagy Feró |
|
Kiadó: | Magneoton |
Stílus: | Rock |
Címkék: | Keressük! |
Még azt mondják elment az eszem
Hogy én téged nagyon szeretlek
De úgy látom, hogy nincs egy hely a szívedben
Nem baj én így is szeretlek
Az esőben sétálnék veled
Mint a filmekben a szerelmesek
|: Semmi szex meg szipó csak fognám a kezed
Igazából ez a szerelem :|
Nem találtam sehol a helyem
A kaputokban éjjel lestelek
Ahol gyalázatos módon meggyömöszöltek
Nem baj én így is szeretlek
A barátaim gúnyt űznek velem
Mert nem tudják, hogy mi a szerelem
|: Se csillagválasztás, se szerelmi vallomás
Nagyot változott ez a világ :|
Azt hiszem, még mindig szeretlek
Akkor is, ha észre sem vetted
|: De már semmit sem parázok csak magamba rázok
Látod én így is szeretlek :|
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál