Ref.:
A francba cseszd meg
Jót nevettem
Játsszuk a hülyét
Kapd be Seggfej!
Ősibe voltam jó nagy kedvel
Elindultam a koncertünkre
Szól a teló: „Szevasztok!
A Koncert elmarad” nos akkor
Állítólag ő szerintük
Punkok vagyunk, nem nagyszerű?
Punk Rocker vagyok, megmondtam!
Hülye a te dumád így elhúztam
Ref. 2:
Nem vagyunk Mi Rockerek
Nem a Kerge fejedet!
Nem vagyunk mi Rockerek
Megbántottál nagyon minket!
Nem vagyunk Mi Rockerek
Pizzáztunk egy jót helyette
Nem vagyunk Mi Rockerek
Dugd a fejed a Whiskey-s üvegbe!
Moris beszélt az Esztivel
Aztán ezen, jót nevettek
Subi bókolt a Francisnak
Aztán berúgott a Roadunkal
Lesz ez után még egy koncert
Az már tuti nézd meg ember
A Rock és a Punk egybeszól
Ez az egész a zenéről szól!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál