dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Day vs. Mil: Holnap

Day vs. Mil - Holnap

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Day vs. Mil
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 6, összesen 7258 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Holnap

Refrén:
Lelke van mindennek, vállald fel magad minden benned van hinned kell
mert lelke van mindennek, bíznod kell benne, minden rendben van így kelj fel.
Lelke van mindennek, a szövegnek, a szónak, a papírnak, a tollnak.
Mert lelke van mindennek a füstnek, a pornak, Joenak.

Mindennap dolgozunk nem tudjuk mi lesz holnap, csak reméljük a szebb jövőt, majd egyszer ideszólnak hogyha mennünk kell, talán szebb lesz a holnap, de addig még úgy kelünk fel hogy örülünk a jónak.
Mindenki nézzen magába, mindent megtett-e a szebbért vagy ő volt a gyáva, ne panaszkodjon senki, ha most dolgozik a gyárban, tanultam a hibákból ez rázott gatyába.
Látod hova vezet az út hogyha van eszed, a szövegemet eszed, a Mil-alapot veszed.
A helyzettől függ, hogy milyen alapot veszek fel, az élet már megsebzett de attól még nekem kell.
Mindennap ugyanolyan, kivéve mikor szabad vagyok akkor tudom hogyan érezzem jól magam, hogy könnyebb legyen a holnap, mikor szövegelek haver, akkor érzem magam jónak.

Refrén:
Lelke van mindennek, vállald fel magad minden benned van hinned kell, mert lelke van mindennek, bíznod kell benne, minden rendben van így kelj fel.
Lelke van mindennek, a szövegnek, a szónak, a papírnak, a tollnak.
Mert lelke van mindennek a füstnek, a pornak, Joenak.

Holnap minden más lesz ezt mondogatom folyton, de nem változik semmi, ha csak magamba fojtom a gondokat kirappelem mert ez lett a reszortom, mindenkit tisztelek a gyengéket sem oltom.
Bízom a sorsban, hogy megtalálom a helyem a sorban, remélem nem végzem a porban, kialakult bennem a tisztelet gyerek korban, ha para volt a helyzet mindig anyám mellett voltam.
Kialakult a felelősségtudat, elhatároztam,hogy megtalálom a kiutat, ha jobb életet akarsz akkor egyből irány nyugat, Magyarország fukar, oszt tendenciát mutat.

Indítom a legdurvább játékot tudom, hogy végigviszem, hiába kártékony, nincsen mentés de ez szerintem szándékos hogy minden percét velem együtt átéld most. (2x)

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Dua Lipa új lemeze megérkezett

Végre megérkezett a pop koronázatlan királynőjének, Dua Lipának harmadik nagylemeze, a Radical Optimism, amely 11 dalból áll. Az énekesnő egyedüllétét kiemelő album első felvétele beszédesen az „End Of An Era” (azaz: egy éra vége) címet viseli és olyan slágerek gyűjteménye, mint a „Houdini”, a „Training Season” és az „Illusion”. Dua „pszichedelikus popként” írja le új lemezét, megjegyezve róla, hogy „olyan kiállások és különféle hangzások keveréke ez, amit ha csukott szemmel hallgatsz, akkor egy kész, vizuális világ tárul eléd”.

 

Hallgasd meg a lemezt itt.

 

„Az albumot a szingliségem alatt írtam” – mondta el Dua. „Mindig valami vicces történettel érkeztem a stúdióba, és mindegyik más-más dalt inspirált. Van egy lazaság és őszinteség, ami korábban nem volt meg bennem.”

 

Az album elkészítésekor a világsztár olyan kivételes művészekkel dolgozott együtt, mint Caroline Ailin (Dua Lipa: New Rules), Danny L. Harle (Caroline Polachek, Charli XCX), Tobias Jesso Jr. (Adele) és Kevin Parker, akit művésznevén Tame Impalaként ismerhet a nagyvilág.

 

 

 

Dua hozzátette: „Mindenki háttere és munkamódszerei jól összeálltak barátként és zeneileg is.” Így folytatta: „Nagyon nyitottak voltunk egymással, és úgy éreztem abban a szobában, hogy sebezhető lehetek, és szabadon beszélhetek a tapasztalataimról. Ennek a zeneisége olyan gazdagnak és izgalmasnak hatott, és szerettem volna ebben teljesen elmerülni és részese lenni.”

 

A Dua önfelfedezése által ihletett Radical Optimism egy olyan anyag, amelyben értelmet nyer a tiszta öröm és boldogság megélése azokban a helyzetekben is, amelyeket korábban lehetetlennek tűnt elfogadnunk.

 

A 11 szám közül egy igazán mély jelentésű, a „These Walls” kapott fókuszt a Spotifyon, amelyről elárulta az énekesnő a Zane Lowe-nak adott, nemrég közzétett interjújában, hogy:

 

„Van ez a közhely, hogy "ó, ha ezek a falak beszélni tudnának, tudod, mit mondanának". Szerintem érezhető az az energia, amikor besétálsz egy szobába és két ember veszekedett, vagy ideges.”

 

 


„Azt gondolom, hogy elkerülhetetlen az a beszélgetés, amit senki sem akar, de meg kell tenni, valakinek ki kell szállnia, és bármennyire is fájdalmas, ez általában megfelelő okok miatt történik, mert rólad van szó, és a megérzésed mindig megmondja, hogy valami jó vagy nem…”

 

Íme a Radical Optimism dallistája:

 

1.         End Of An Era

 

2.         Houdini

 

3.         Training Season

 

4.         These Walls

 

5.         Whatcha Doing

 

6.         French Exit

 

7.         Illusion

 

8.         Falling Forever

 

9.         Anything For Love

 

10.       Maria

 

11.       Happy For You




Fotók: Dua Lipa