Előadó: | Harangozó Teri |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Vándor Kálmán Panzeri Mario Daniele Pace Livraghi Roberto |
Daniele Pace Mario Panzeri |
|
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | sláger |
Címkék: | Keressük! |
Szívtelen teremtés! Ezt mondják rólam.
Nem hiszek minden szónak, ez a baj, tudom én.
Férfiak félénk rabja sohase voltam,
benőtt a fejem rég, ez az én szerencsém.
Szívtelen teremtés, nem igaz, érzem,
bárki is mondaná, téved, mert
[:Nekem is van párom, férfi ideálom,
nem titok, hogy szeretem én.
Csakis neki élek, ő nyújt minden szépet,
szeretem, mert csak az enyém.:]
Nem vagyok szívtelen, tanú a párom,
átölel, s a szívem hangosan zakatol.
Nem adom senki másnak, karomba zárom.
Boldogan mondom hát, tévednek!
[:Háromszor:]
Nekem is van párom, férfi ideálom,
nem titok, hogy szeretem én.
Csakis neki élek, ő nyújt minden szépet,
szeretem, mert csak az enyém.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál