kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Gyönyörű lesz a világ

Gyönyörű lesz a világ

Verse 1:
Te vagy az ki átölelt, ki ha féltett rám figyelt! Te vagy az ki végre rám talált! De a múlt még fogva tart, -napfény hoz zivatart- s titkaidnak árnyán messze szállsz!

Bridge:
Most végre látom, érted túl közel van a távol! Oda indulok és könnyek közt, majd a szívemből kiáltom:

Refrén:
Várj... Gyönyörű lesz a világ, csak még egy percre várj! Új nap vár .. Gyönyörű lesz a világ, csak még egy percre várj! Új nap vár!

Verse 2:
Te vagy az ki bennem élt, ki ha féltett elkísért! Te vagy az ki végre rám talált! Álmodoztunk oly sokat, kergettünk álmokat, úgy vigyáztál rám.. Ma messze jársz!

Extra:
Várj az a múlt, most rólunk szól az éj! De miért szállnál egyedül? Hisz veled újra útra indulnék, hát várj..

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!