dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Utazók: Szólj rám!

Utazók - Szólj rám!

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Utazók
Album: Keressük!
Szövegírók: Kelemen Tamás
Ferencz Zsolt
Keserű Sándor
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 4582 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Szólj rám!

Nem akartam ezt.
Az egész csak játék volt.
Nem az én hibám,
Ne nézz így rám!
Mindig így van ez.
De nem több, csak árnyékfolt,
Amikor játszik velem a vágy.

Hány éve várlak már,
De a szívem nélküled száll szabadon.
Szólj rám, ha itt vagy már
Szólj rám, és te vezess utamon!

Nem akartam ezt,
De egyszer csak itt voltál
Nem csak a te hibád
Ne nézz így már.
Mindig így van ez
A szívem hirtelen lángra gyúl
Nem úszom meg ártatlanul.

Ezerszer próbáltam változni
De értsd meg, lehet, hogy nem tudok
Pedig már bánom a tegnapot
Szenvedtem ezerszer, adj esélyt még egyszer
Szólj rám, ha újra mennék,
Ha a tűzben mással égnék.

Hány éve várlak már,
De a szívem nélküled száll szabadon.
Szólj rám, ha itt vagy már
Szólj rám, és te vezess utamon!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Boldogság, Balaton és LEGO – Forgass a mobiloddal a Cinemira videóversenyre

STRAND fesztivál belépőt és egyéb értékes filmes díjakat nyerhetsz

 

A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál közösen videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak. Maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni három kategóriában. A Boldogság és LEGO nevezéseknél olyan menő zsűri dönt majd a nyertesekről, mint Puskás-Dallos Peti zenész, Hollós Jázmin a MOME-ról, Lampert Benedek fotográfus és Mazzag Izabella film és videoklip rendező. A Mobilbalatonos kisfilmeknél Mészáros Blanka színművész, Csáki László és Breier Ádám rendezők választják majd ki a legjobbakat.  


A nevezési határidő május 30. A győztesek LEGO készleteket, koncertjegyeket, VIP belépőket nyerhetnek a STRAND fesztiválra, illetve egynapos szakmai workshopon is részt vehetnek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetben. A legjobb Balatonos alkotásokat június 14-én nagyvásznon vetítik le a Magyar Mozgókép Fesztiválon.

 



Immár hagyomány, hogy a Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivállal karöltve videóversenyt hirdet, melyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni. 20 év alatti fiatalok alkotásait várják, immár három kategóriában.

 

A Boldogság kategóriában olyan telefonnal készített kisfilmeket várnak, műfaji megkötés nélkül, melyek bemutatják, neked mit jelent a boldogság, mikor és mitől érzed magad boldognak? Ha szárnyal a képzeleted és egy kreatív történetet szeretnél elmesélni LEGO kockák és minifigurák segítségével arról, hogyan fedezi fel az emberiség a világűrt, a Kalandozások a LEGO galaxisban szekcióban érdemes indulnod. Mindkét csoportban Puskás-Dallos Peti zenész, Hollós Jázmin online tartalomgyártó, Lampert Benedek fotográfus és Mazzag Izabella film és videoklip rendező döntenek majd a nyertesekről.

 

Ha a Mobilbalaton kategóriában szeretnél indulni, forgass filmet telefonnal műfaji megkötés nélkül kedvenc balatoni élményedről vagy arról, mit jelent neked a balatoni életérzés nyáron vagy bármely más évszakban. Alkotásod lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip is. A zsűri tagjai Mészáros Blanka színművész, Csáki László és Breier Ádám rendezők, ők választják majd ki a legjobbakat. 

 

Filmjeid legyenek egyediek, személyesek, tegyél bele gondolataitokat, érzéseiteket. Egyénileg és csapatban is nevezhetsz, akár több kategóriában is. Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat. Bővebb információt a https://www.cinemira.hu oldalon találsz. A filmed töltsd fel egy linkre, vagy drive-ra és május 20-áig küldd el a következő címre: cinemiravideoverseny@gmail.com. A tárgyba írd be, hogy melyik témában nevezed a filmed.

 

A MobilBalaton kategória vetítésére és döntőjére a Magyar Mozgókép Fesztiválon kerül sor június 14-én. A Boldogság és LEGO kategóriák vetítésére és döntőjére az őszi Cinemira Nemzetközi Gyerek-és Ifjúsági Filmfesztiválon kerül sor október 13-án.

 

A győztesek LEGO készleteket, koncertjegyeket, VIP belépőket nyernek a STRAND fesztiválra, illetve egynapos szakmai workshopon is részt vehetnek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetben. Fogd hát a mobilodat, engedd szabadon a fantáziád már indulhat is a forgatás.




Fotók: Cinemira videóverseny