dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dallos Bogi: Titok a téren

Dallos Bogi - Titok a téren

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Dallos Bogi
Album: Keressük!
Szövegírók: Wagner Emil
Dallos Bogi
Zeneszerzők: Wagner Emil
Dallos Bogi
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 1826 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Titok a téren

Így soha se volt
pedig ismersz már
ha ő velem van én Én vagyok
ha közelebb húz
és hozzám ér
a szívem új ritmusra dobog

féltem
és tudom megígértem
köztünk nem lesz semmi
de télen a sűrű hóesésben
nem tudtam őt elengedni

titkok a téren
szemében az éjjel
nem tudja senki csak Ő és Én
futunk a réten
mint fodrok a szélben
miért kell ok arra, ha valami szép?

ó ugye itt lesz, és jön tavasz
mikor senki, ő hazakísér
ó ugye itt lesz, és itt marad
ha már fázom, és szorít a szív


én leszek a szó
ha vágyik rám
magam a fülébe suttogom
én leszek a part
ha az Óceán
elsüllyed én akkor is maradok

féltem
és tudom megígértem
köztünk nem lesz semmi
de télen a sűrű hóesésben
többé nem tudom elengedni

ahhoz, hogy fuss egy lépést kell tenni
szeretni jó és szeretve lenni
változunk, mi együtt változunk
ha hibázunk azt jóvá kell tenni
szeretni jó és szeretve lenni
változunk, mi együtt változunk

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Fashion Show és VIP varázs a Soundon

Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal egy nappal chilles, éjszaka vibráló divat közösségi téren, a Fashion Hub-ban is találkozhatunk, feldobva az outfitet akár egy VIP-es partizáshoz.

 

Lakatos Márk évek óta visszatérő partyarc a Heineken Balaton Soundon, de elmaradhatatlanok a nevéhez köthető, legvadítóbb kollekciókat felvonultató Fashion Show-k is. Lakatos, a „stílusszabályok lazítója”, Magyarország legismertebb makeover artistja idén ismét beveszi a beach fesztivált, a kifutóra varázsolva naponta három, exkluzív divatbemutatót. “A Sound csodálatos helyszínét egy igazi fashion/style helyszín teszi tökéletessé” - mondja Lakatos Márk. “ Évek óta dolgozom a csapattal a divatbemutatók rendezésében és végre megvalósult most egy régi álmunk: a Fashion HUB, amely a fesztivál legstílusosabb helyszíne lesz. Minden fashionista Soundert várunk szeretettel menő programokkal, DJ-kkel, frizura- és smink-készítéssel” - teszi hozzá az art direktor.



 

Az idei Sound Fashion Show-jának egyik bemutatkozója a Hooded Staff lesz, a Soundra komponált darabjaival. A Hooded Staff a gyors tempójú New York City és a laza Los Angeles elemeit ragadja meg kollekciójában, az egyes darabokat pedig a viselőjének személyisége teszi egyedivé. A víziók hajtotta UNREAL életérzést hozza el a konvenciók lebontására ösztönző márka, melynek kollekciója a streetwear divatmozgalom szellemét testesíti meg, aszimmetrikus és merész mintái az emberi elme sokszínűségét tükrözik. És nem utolsó sorban a különleges stílusáról ismert magyar tervező, Oláh Anna, jellegzetes vonalrajzos táskákról és pólókról ismert Anna Amélie munkái is a kifutóra kerülnek a Heineken Balaton Sound Fashion Show-ján, ahol a modellek sminkjéért a NYX Professional Makeup felel, a hajakat pedig a Kevin Murphy biztosítja.



 

A napi bemutatókon megismert márkák állandó vendégei lesznek a Heineken Balaton Sound új, „divat közösségi terének”, a Fashion Hub-nak, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan áll nyitva bárpultos, napernyős, chillezős helyszínével, ahol a fentebb említett NYX, Kevin Murphy, Hooded Staff, Unreal márkák mellett megjelenik még a True to Sole, Magyarország első számú sneaker és streetwear resell brand-je. Az egyedi divatcentrumban akár kiegészíthetjük ruhatárunkat és egy megújult outfittel indulhatunk az éjszakába, felfedezve akár a Sound egyedi VIP helyszíneit, a városi miliőt és a dzsungel bujaságát mixelő Urban Jungle-t, a B Stage melletti, csodaszép hangulatvilágítással, növényekkel, szőnyegekkel, kényelmes kanapékkal kiegészített Oasis VIP-et vagy akár a Balaton partján, exkluzív környezetben kialakított VIP Sunset Beach-et.




Fotók: Balaton Sound