dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mary Poppins (musical) dalszövegei
Mosolyogni kell
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Fashion Show és VIP varázs a Soundon

Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal egy nappal chilles, éjszaka vibráló divat közösségi téren, a Fashion Hub-ban is találkozhatunk, feldobva az outfitet akár egy VIP-es partizáshoz.

 

Lakatos Márk évek óta visszatérő partyarc a Heineken Balaton Soundon, de elmaradhatatlanok a nevéhez köthető, legvadítóbb kollekciókat felvonultató Fashion Show-k is. Lakatos, a „stílusszabályok lazítója”, Magyarország legismertebb makeover artistja idén ismét beveszi a beach fesztivált, a kifutóra varázsolva naponta három, exkluzív divatbemutatót. “A Sound csodálatos helyszínét egy igazi fashion/style helyszín teszi tökéletessé” - mondja Lakatos Márk. “ Évek óta dolgozom a csapattal a divatbemutatók rendezésében és végre megvalósult most egy régi álmunk: a Fashion HUB, amely a fesztivál legstílusosabb helyszíne lesz. Minden fashionista Soundert várunk szeretettel menő programokkal, DJ-kkel, frizura- és smink-készítéssel” - teszi hozzá az art direktor.



 

Az idei Sound Fashion Show-jának egyik bemutatkozója a Hooded Staff lesz, a Soundra komponált darabjaival. A Hooded Staff a gyors tempójú New York City és a laza Los Angeles elemeit ragadja meg kollekciójában, az egyes darabokat pedig a viselőjének személyisége teszi egyedivé. A víziók hajtotta UNREAL életérzést hozza el a konvenciók lebontására ösztönző márka, melynek kollekciója a streetwear divatmozgalom szellemét testesíti meg, aszimmetrikus és merész mintái az emberi elme sokszínűségét tükrözik. És nem utolsó sorban a különleges stílusáról ismert magyar tervező, Oláh Anna, jellegzetes vonalrajzos táskákról és pólókról ismert Anna Amélie munkái is a kifutóra kerülnek a Heineken Balaton Sound Fashion Show-ján, ahol a modellek sminkjéért a NYX Professional Makeup felel, a hajakat pedig a Kevin Murphy biztosítja.



 

A napi bemutatókon megismert márkák állandó vendégei lesznek a Heineken Balaton Sound új, „divat közösségi terének”, a Fashion Hub-nak, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan áll nyitva bárpultos, napernyős, chillezős helyszínével, ahol a fentebb említett NYX, Kevin Murphy, Hooded Staff, Unreal márkák mellett megjelenik még a True to Sole, Magyarország első számú sneaker és streetwear resell brand-je. Az egyedi divatcentrumban akár kiegészíthetjük ruhatárunkat és egy megújult outfittel indulhatunk az éjszakába, felfedezve akár a Sound egyedi VIP helyszíneit, a városi miliőt és a dzsungel bujaságát mixelő Urban Jungle-t, a B Stage melletti, csodaszép hangulatvilágítással, növényekkel, szőnyegekkel, kényelmes kanapékkal kiegészített Oasis VIP-et vagy akár a Balaton partján, exkluzív környezetben kialakított VIP Sunset Beach-et.




Fotók: Balaton Sound