dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Szia anya: Menjünk Rómába!

Szia anya - Menjünk Rómába!

off off off off off
Pajzán gondolatok családi ebéd közben
Előadó: Szia anya
Album: Pajzán gondolatok családi ebéd közben
Megjelenés: 2021
Hossz: 1:52
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: GebÏr Rec
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 8, összesen 783 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Menjünk Rómába!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

A KALEO visszatér Budapestre, november 25-én az MVM Dome-ban adnak koncertet

A KALEO BEMUTATTA ROCK N ROLLER CÍMŰ ÚJ DALÁT

ÉS BEJELENTETTE ŐSZI PAYBACK TOUR ELNEVEZÉSŰ TURNÉJÁT

 

A KONCERTSOROZAT NOVEMBER 2-ÁN INDUL

BUDAPESTEN NOVEMBER 25-ÉN LÉPNEK FEL AZ MVM DOME-BAN

 

Ma a többszörös platinalemezes, GRAMMY-díjra jelölt izlandi rockcsapat, a KALEO bemutatta új kislemezüket, a Rock N Roller-t, amely már rögtön minden streaming platformon elérhető. Miután indulásuk óta számtalan koncerten előadták a rajongók kedvencévé vát dalt a ráadás részeként, a banda úgy döntött, hogy most már végre rögzíti és kiadja a dalt rajongóik számára szerte a világon.

 

Rock N Roller-ről a KALEO frontembere, JJ Julius Son az alábbiakat nyilatkozta: 


„Ezt a KALEO korai napjaiban írtam. Azonnal elkezdtük játszani, és azóta is adjuk a szettünkben, általában az utolsó dalként a fellépéseink során. Amikor stúdióba vonultunk a következő albumunk miatt, mindannyian úgy döntöttünk, hogy ideje felvenni a szám megfelelő verzióját, és végre kiadni a világnak.”


Ezzel egyidőben a KALEO bejelentette Payback turnéjuk európai szakaszát is, amelyen a csapat a kontinens különböző arénáiban lép fel, többek között a legendás londoni OVO Arena Wembley-ben is.


Az őszi koncertsorozat november 2-án kezdődik a lisszaboni Sagres Campo Pequenóban, és december közepéig tart. A turné összes állomásám Júníus Meyvant lesz az előjátszó. Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub számára, valamint a Live Nation regisztrált tagjainak lesz elérhető június 5-én 10 órától elővásárlási lehetőségként. A teljeskörű jegyértékesítés június 7-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A KALEO közelgő turnéjával kapcsolatos további információkért látogasson el a www.officialkaleo.com oldalra.


A KALEO nemrég ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, amelyet egy különleges koncerttel tettek emlékezetessé, a római Colosseum Régészeti Parkjában, a világhírű amfiteátrum árnyékában 250 legnagyobb rajongójuk  előtt. Ezzel a fellépéssel a KALEO csatlakozott Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John és Paul McCartney névsorhoz. A fellépés filmre került, és KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum címmel még ezen a nyáron megjelenik.



 


Fotók: Kaleo