dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dánielfy Gergő: Azt mondtad

Dánielfy Gergő - Azt mondtad

on on on on on
Album: nincs kép
Előadó: Dánielfy Gergő
Album: Keressük!
Szövegírók: Völgyesi Árpád
Zeneszerzők: Dánielfy Gergely
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: A DAL [+]
Megtekintve: Ma 32, összesen 31428 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Azt mondtad

Rám néztél
És megszülettem
Azóta álmodok
Minden este képzeletben
Most is melletted vagyok

De te nem mondtad a végén
Majd a tévén nézhetem
Mi van veled
S majd a hírekből
S a tényekből tudom meg
Hogy most milyen jó neked

Emlékszem, azt mondtad
Az élet megy tovább
Ameddig kék az ég
És zöldek még a fák
Amíg az óra jár a hét határban
Mindig várnak új és új csodák

S majd a Temze parton
Bérelünk szobát
S átbeszéljük ott
Az egész éjszakát
És az erkélyről
A csillagok majd
Úgy figyelnek ránk
Mint én Terád

Egyszer egy hűs őszi estén
A kertben vártalak
Elbújtam, és nem kerestél
A kedvenc fánk alatt
És csak vártam
És Te soha nem jöttél
És hogyha éjjelente fáztam
Más takart be
Hogyha nagyon fújt a szél

És Te azt mondtad
Az élet megy tovább
Ameddig kék az ég
És zöldek még a fák
Amíg az óra jár a hét határban
Mindig várnak új és új csodák

Aztán azt mondtad
Hogy találok majd mást
Akivel sokkal jobban
Megértjük egymást
Sokkal jobbat
Szebbet, rendesebbet
Ám ne tőled várjak folytatást
Az élet megy tovább

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Fashion Show és VIP varázs a Soundon

Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal egy nappal chilles, éjszaka vibráló divat közösségi téren, a Fashion Hub-ban is találkozhatunk, feldobva az outfitet akár egy VIP-es partizáshoz.

 

Lakatos Márk évek óta visszatérő partyarc a Heineken Balaton Soundon, de elmaradhatatlanok a nevéhez köthető, legvadítóbb kollekciókat felvonultató Fashion Show-k is. Lakatos, a „stílusszabályok lazítója”, Magyarország legismertebb makeover artistja idén ismét beveszi a beach fesztivált, a kifutóra varázsolva naponta három, exkluzív divatbemutatót. “A Sound csodálatos helyszínét egy igazi fashion/style helyszín teszi tökéletessé” - mondja Lakatos Márk. “ Évek óta dolgozom a csapattal a divatbemutatók rendezésében és végre megvalósult most egy régi álmunk: a Fashion HUB, amely a fesztivál legstílusosabb helyszíne lesz. Minden fashionista Soundert várunk szeretettel menő programokkal, DJ-kkel, frizura- és smink-készítéssel” - teszi hozzá az art direktor.



 

Az idei Sound Fashion Show-jának egyik bemutatkozója a Hooded Staff lesz, a Soundra komponált darabjaival. A Hooded Staff a gyors tempójú New York City és a laza Los Angeles elemeit ragadja meg kollekciójában, az egyes darabokat pedig a viselőjének személyisége teszi egyedivé. A víziók hajtotta UNREAL életérzést hozza el a konvenciók lebontására ösztönző márka, melynek kollekciója a streetwear divatmozgalom szellemét testesíti meg, aszimmetrikus és merész mintái az emberi elme sokszínűségét tükrözik. És nem utolsó sorban a különleges stílusáról ismert magyar tervező, Oláh Anna, jellegzetes vonalrajzos táskákról és pólókról ismert Anna Amélie munkái is a kifutóra kerülnek a Heineken Balaton Sound Fashion Show-ján, ahol a modellek sminkjéért a NYX Professional Makeup felel, a hajakat pedig a Kevin Murphy biztosítja.



 

A napi bemutatókon megismert márkák állandó vendégei lesznek a Heineken Balaton Sound új, „divat közösségi terének”, a Fashion Hub-nak, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan áll nyitva bárpultos, napernyős, chillezős helyszínével, ahol a fentebb említett NYX, Kevin Murphy, Hooded Staff, Unreal márkák mellett megjelenik még a True to Sole, Magyarország első számú sneaker és streetwear resell brand-je. Az egyedi divatcentrumban akár kiegészíthetjük ruhatárunkat és egy megújult outfittel indulhatunk az éjszakába, felfedezve akár a Sound egyedi VIP helyszíneit, a városi miliőt és a dzsungel bujaságát mixelő Urban Jungle-t, a B Stage melletti, csodaszép hangulatvilágítással, növényekkel, szőnyegekkel, kényelmes kanapékkal kiegészített Oasis VIP-et vagy akár a Balaton partján, exkluzív környezetben kialakított VIP Sunset Beach-et.




Fotók: Balaton Sound