dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Pribelszki: Lennék újra

Pribelszki - Lennék újra

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Pribelszki
Album: Keressük!
Szövegírók: Pribelszki Norbi
Zeneszerzők: Pribelszki Norbi
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 65 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Lennék újra

Verze:
Kaptam egy szobát a mélyben
Nincs ágy csak a földön a matrac
Mezítlábbal a télben
Igazán nagy a csend amit hallasz
Végtelen lett az eléjjel
Életem lett a kín
Félelem lett a kétely
Jégverem lett a szív
Nem is tudom hova mehetnék
Bolyongok kietlen tájakon át
A talpam csak vérzik a porban
Mégis megyek de érzem hogy fáradok ám
Hatalmas szélben is bőrigázva
Nincs esőkabátom se kapucnim
Nem terhelek senkit a problémákkal
Már megtanultam rég hazudni

Refrén:
Talán lehetek újra aki boldogan játszott gyerekként
Talán jöhet egy új nap mikor minden rosszat elfelednék
Talán lehetek újra boldog
Talán lehetek újra én
Újra én…
Tudom lehetek újra aki boldogan játszott gyerekként
Már minden rosszat elfelednék
Lennék újra boldog
Lennék újra én
Aki boldogan játszott rég…

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Számos szakmai és zenei fellépővel vár az idei MCC Feszt

Neves nemzetközi és hazai szakmai előadók mellett könnyűzenei koncertek is várják a közönséget a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett MCC Feszten augusztus 1-jétől 3-ig Esztergomban. Az esemény zenei fellépői között lesz a Follow the Flow, a Margaret Island, a Tankcsapda és Majka.




A Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó intézménye által negyedik alkalommal szervezett eseményen a politika és gazdaság aktuális kérdéseinek áttekintése mellett a kultúra, a történelem, a gasztronómia, az e-sport és a stílus iránt érdeklődők számára is kínálnak programot.

 

Az eseményen olyan neves nemzetközi előadók is részt vesznek, mint Chris Rufo, a harvardi plágiumbotrány feltárója, C. Raja Mohan író, India külpolitikájának egyik legnevesebb szakértője és Dan Schnur, Kalifornia legismertebb politikai tanácsadója, a UC Berkley professzora.


A nemzetközi előadók között van Peter Frankopan, az Oxfordi Egyetem Bizánckutató Központjának igazgatója, Kai Diekmann, a Bild-Zeitung egykori főszerkesztője. A fesztivál vendége lesz Matt Goodwin, a Kent Egyetem politológia professzora, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb Substack platformjának szerzője és Chaya Raichik, a tantermi aktivizmus elleni harc éllovasa, a Libs of TikTok alapítója. Emellett elfogadta a meghívást a rendezvényre Lauren Chen, kulturális és politikai témák véleményvezére, többmilliós eléréssel rendelkező influenszer.


A fesztivál látogatói olyan neves előadókkal és zenekarokkal találkozhatnak, mint a Blahalouisiana, a Valmar, a Balkán Fanatik, a Budapest Bár, az Irie Maffia, valamint a Csík Zenekar, a Random Trip, Paulina és a Parno Graszt.




Emellett találkozhatnak az érdeklődők Manuellel, Metzker Viktóriával, Regán Lilivel, Jaurival valamint Pixa-val és a Lofti Begi & Friends-el. Fellép továbbá a Nox a Mehringer, a 4S Street, a Kacaj, a Kultúrkör, Hangácsi Márton, Szivák Zsolt, valamint az előadók között van Yamina, Andro, Willcox, Szeresd a Trashem Bébi és az Erős vs Spigiboy.


A Suzuki Folk Sátorban Pálházi Bence és zenekara, Nagy Csomor András és zenekara, a Tűz lángja zenekar és a Fanfara Complexa gondoskodik a jó hangulatról, valamint fellép a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is.


A programok a korábbi évekhez hasonlóan túlnyomó többségben idén is ingyenesen látogathatóak, a jelenleg még kedvezménnyel megvásárolható háromnapos bérlettel pedig teljessé válik a fesztiválélmény.


Az idén is ingyenesen lesz látogatható az Edu sétány, a napközbeni szakmai programok és az esti zenei programok egy része.


Fotók: MCC Feszt