dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
B the first: Superman Kind

B the first - Superman Kind

off off off off off
The First
Előadó: B the first
Album: The First
Megjelenés: 2012
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Pély Barna
Zeneszerzők: Pély Barna
Kiadó: Music Fashion Kft.
Stílus: Blues-rock
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 18, összesen 3002 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Superman Kind

I won’t let you see my eyes
I won’t let you push me down
I can be your superman,
And I can make you think I‘m someone else.

Should I be the strongest man,
Should I do all that I can.
I can be your superman,
But I won’t let you think I‘m someone else.

Ref.
Sometimes I need some time
To ease my mind
Now step behind!
‘cause I ain’t that „superman“ kind.

Should I stay or should I go
You should let my feelings flow
I can be your superman,
But I won’t let you think I‘m someone else.

The situation’s so insane
I need the sunshine after the rain
I will be your superman,
But I won’t let you think I‘m someone else.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Kezdődik a MOZ.GO, indul a közönségszavazás

Közel száz film, sztárok, koncertek, izgalmas programok és a Balaton

2024. június 12-én a veszprémi História Kertben a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjáték premier előtti gálavetítésével kezdődik és négy napon át tart a hazai filmek legnagyobb ünnepe, új nevén a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál. A Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program szervezésében Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban, 12 helyszínen közel 100 magyar filmet láthatnak a filmbarátok jelképes 500 Ft-os áron. Közel 50 film alkotóival találkozhat is a közönség. Jelen lesz többek között Pogány Judit, Udvaros Dorottya, Csobot Adél, Mészáros Blanka, Nagy Katica, Rujder Vivien, Bezerédi Zoltán, Bodrogi Gyula, Jordán Tamás, Kinizsi Ottó, Kern András, Koltai Róbert és Szacsvay László. Igazi kuriózum, hogy betekinthetünk a még készülő Hunyadi című sorozat kulisszatitkaiba. A Köntörfalak vetítésével emlékezünk Tompos Kátyára. A június 15-i Magyar Mozgókép Díj gálán a Közönségdíjat is átadják, holnap indul a szavazás.




Június 12-én, szerdán 21.30 órakor a veszprémi História Kertben a Ma este gyilkolunk premier előtti gálavetítésével kezdődik a MOZ.GO, ahol jelen lesz többek között Fazakas Péter rendező és a főszereplő, Kern András, valamint Pogány Judit, Bodrogi Gyula, Jordán Tamás és Koltai Róbert. Június 13-án 18.45-kor a veszprémi Hangvillában láthatja a közönség a tavalyi év legnagyobb magyar sikerét, a legtöbb díjra jelölt Semmelweis című alkotást. A filmet elkíséri Koltai Lajos rendező, Mészáros Blanka és Nagy Katica főszereplő. Aznap 21 órakor az Agórában vetítik a Cicaverzum című romantikus vígjátékot. A film után a közönség találkozhat Szeleczki Rozália rendezővel és Csobot Adéllal.  Csütörtökön 21.30-kor a Hangvillában lesz a díszbemutatója az Ők tudják mi a szerelem című filmnek. Hubay Miklós legendás darabját a Nemzeti Színház színpada után a kamerák előtt is megrendezte Rátóti Zoltán. A vetítés után jelen lesznek a film alkotói, köztük a rendező és Udvaros Dorottya.




Június 14-én 13 órakor lesz látható a Köntörfalak. Dyga Zsombor alkotását a május végén elhunyt Tompos Kátya emlékére vetítjük le, aki élete egyik legemlékezetesebb alakítását nyújtotta a sajátos hangvételű kamaradrámában. Aznap 14 órakor a balatonfüredi Balaton moziban az Országház építészeti, történelmi és iparművészeti gazdagságát bemutató, az Az ország háza című dokumentumfilm készítőivel is találkozhat a közönség. 16 órakor a Hangvillában lesz a Kaláka – a Kárpátoktól a Karib-tengerig premierje az alkotók és a zenekar részvételével. Pénteken 18 órakor a veszprémi Lohonyay Vendéglő különleges gasztroprogrammal készül. A Lefkovicsék gyászolnak című filmhez kapcsolódóan egy jó lecsó, friss kovászos kenyér, smarni és egy pohár bor vagy limonádé mellett, Breier Ádám rendezővel és Bezerédi Zoltán főszereplővel beszélgethetnek az igazi ínyencek. Aznap 21.30-kor a História Kertben vetítik a filmet, ami után közönségtalálkozó lesz a két alkotóval. Aznap 21 órakor a Hangvillában a Valami madarak lesz műsoron, utána beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Szacsvay Lászlóval.




Június 15-én 14 órakor a FOTON-ban a Variety szerint minden idők egyik legepikusabb európai tévés produkciója, télen a képernyőre kerülő 10 részes Hunyadi sorozathoz kapcsolódóan lesz kerekasztal beszélgetés. Két rendező, Nagypál Orsi és Lengyel Balázs, a Szilágyi Erzsébetet megformáló Rujder Vivien és a Hunyadit játszó Kádár L. Gellért mesél a forgatásról, valamint egy látványos beharangozó anyagot is láthat a közönség. A moderátor Kinizsi Ottó. A sorozat producere a magyar származású Robert Lantos, rendezői az Oscar-jelölt és Emmy-díjas Robert Dornhelm, Nagypál Orsi, Szász Attila és Lengyel Balázs. A több mint 600 színészt és kaszkadőrt megmozgató Hunyadit a valaha készült legnagyobb volumenű magyar produkcióként tartják számon. A sorozat közel sem csak a történelem szerelmeseinek szól: a botrányok, politikai, hatalmi játszmák, udvari intrikák és az erős női karakterek olyan magával ragadó történetet kínálnak, amely sokak számára rendkívül releváns és szórakoztató. Ismerd meg a magyar hőst, akiért még több mint öt évszázaddal később is szól a déli harangszó!


Június 15-én délig a közönség idén is szavazhat a https://mozgokepfesztival.hu/oldal/kozonsegszavazas linken, hogy a legjobb mozifilm kategóriákban versenyző alkotások közül melyiket találja a legjobbnak. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolnak ki. A közönségdíjat a Magyar Mozgókép Díjakkal együtt szombat este a veszprémi Petőfi Színházban adják át.



Fotók: MOZ.GO