Előadó: | Irigy Hónaljmirigy |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Zúzunk a médiában, én meg pár haver.
Ez ám az életpálya, úgy látszik, ennyi kell!
Innen már nincs kiút, pont mint egy last minute.
Nekem bejött ez a Mizu, nekem bejön ez a Mizu.
A gatyám valag alá csusszan, ez mostanában így van:
A seggdekoltázs villan.
És nekem bejön ez a sapi, talán le se rohad rólam,
A tökre húzott gyűszű: a turkálóból csórtam.
Refr.: (2x)
Öcsisajt, megy a dedó,
Álljunk össze, mint a két hetes gatyó!
Na figyu már, gázos ez a szitu,
Talány ez a fiú, de fut a Mizu, mizu.
Nálam már régen voltak a dumák kemények.
A facebook oldalamon a like-ok szerények.
A telcsim kikapcsoltam, üzcsit ne eresszél.
Figyu, te bejössz nagyon nálam!
Jó a hajad, elestél?
A gatyám valag alá csusszan, ez mostanában így van:
A seggdekoltázs villan.
És nekem bejön ez a sapi, talán le se rohad rólam,
A tökre húzott gyűszű; a turkálóból csórtam.
Refr. (2x)
Ha azt akarod, hogy feldobjam az estét,
Behívom az élettársam SP-t!
Te is tudod hogy van, ha SP is felbukkan:
Minden lány a bugyiba csurran,
Ha a tyutyumon jó sok klikk van.
Na én kérek elnézést,
Lehetne inkább mell nézést.
A szerkóm nagyon menő,
Kintről hoztam a telekről.
Refr. (2x)
Mizu?
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál