Előadó: | Ricsárdgír |
---|---|
Album: | The Dark Side of The Moon |
Megjelenés: | 2016 |
Hossz: | 1:36 |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | TheRicsards |
Stílus: | Magyar undergrand, alternatív |
Címkék: | Keressük! |
Most van pénzem szóval irány a hotel,
Filmvágó szakos vagyok te meg modell
Álmomban veled szexeltem
Kiexportállak mpegben
Hogy lejátszon téged bármi
Érdemes lesz kivárni
Mert a szerelemtől boldog az ember
Palvinbarbi! Import! Render!
Szeretlek Palvinbarbi!
Veled van tele minden meghajtóm
Photoshopban rakok rád overállt
Mert hideg van a szobámban
Nem vagyok beteg csak talán aberrrált
És nélküled üres ez az albi
Kinyomtatlak mindenhova Barbi
Kapja be Darwin! Kapja be Darwin!
Te nem is a majomtól származol Palvin!
Shake your body shake my body
Shake your body Palvinbarbi
Palvinbarbi in da house
I am your santa clause
Palvinbarbi
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál