Előadó: | TNT |
---|---|
Album: | Bumm, Bumm |
Megjelenés: | 1998 |
Hossz: | 0:00 |
Szövegírók: |
Dobrády Ákos |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Magneoton / mTon |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Refrén
Bumm, bumm, bumm...
Vidám az élet, de jó, hogy élek,
Újra magasban minden kéz!
Most robbanunk és kész!
Verse
Pokoli csend volt már, nem bírtunk magunkkal.
Aki csak ránk nézett, küzdött a szavakkal.
Hogy mondja el, hogy valami kell...
Legyen változás!
Sokáig várhattunk, nem volt jó senkinek,
amiről álmodtunk, most végre értitek.
Miért hinnénk el, hogy más ami kell...
Kell a biztatás!
Refrén
Verse
Jön még egy őrültség, nem fájhat senkinek,
A bomba hangos még, szól mindenkinek.
Így mondjuk el: Nem árt ami kell...
Újra robbanás!
A csend már elmúlt rég, jöhet a hangzavar.
A zajra nincs mentség, de minket nem zavar
Nem hisszük el, hogy más ami kell...
Lesz még folytatás!
Refrén
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál