dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Demonlord: Elements

Demonlord - Elements

off off off off off
Adventures In Hell Pt.1
Előadó: Demonlord
Album: Adventures In Hell Pt.1
Megjelenés: 1999
Hossz: 5:35
Szövegírók: Világi Zoltán
Jurásek Balázs
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Hammer
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 17, összesen 3504 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Elements

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Ákos rockműsorral tér vissza a Plázsra

Nincs nyár Ákos-koncert nélkül a Plázson, idén ráadásul Ákos és zenekara Rockturnéval és legújabb dalaival veszi be a Balaton nagyszínpadát június 7-én. 


Ákos-dalszövegek itt.


Az Ákos koncert után a nagybetűs nyár első péntekén Rakonczai Imre piano estjén is táncolhatunk egyet a Plázs Arénában, míg szombaton Pogány Induló érkezik élőzenekaros felállással, és a Necc Party hozza a házibuli hangulatot.

 

Ákos hazánk legnépszerűbb pop-rock ikonja, aki eddig szinte minden évben fellépett a Plázson, így bőven tud mesélni élményeiről is: „Gyönyörű, izgalmas helyszín, közvetlenül a tóparton. Tényleg szinte hazajárunk a Plázsra, az utóbbi években rendszeresen felléptünk itt, komoly tömeg szokott összejönni, és mindig ünnepi a hangulat. Sok sztorink van a helyről, például játszottunk már szélviharban és volt, hogy a komplett produkciót egy kis sátorba kellett menekíteni az eső elől. De remélem, idén ugyanolyan ideális idő fogad, mint a legutóbb, mert az tényleg pazar volt. Úgy hallom, megújult sok minden, a korábbi klubszínpad helyett komoly fejlesztésekkel találkozunk az idén, szóval egyre jobban várom a június 7-i bulit” – meséli Ákos, aki arról is beszélt milyen műsorra készülhetnek a koncertlátogatók. 


– „A jubileumi, akusztikus előadások után az egész banda alig várja, hogy odacsördítsünk. Rockműsorral készülünk, sok izgalmas dallal: a program kialakítását az is befolyásolta, hogy idén éppen 30 éves a Test című album, valamint olyan vadonatúj szerzemények is elhangzanak, mint az Ember maradj vagy a napokban megjelent Kegyetlen szerelem.”

 

A Kossuth-díjas előadó szívének nemcsak a Plázs, de a Balaton is igen kedves. A Balaton elsősorban a páratlan szépségű tájat, a finom borokat jelentik számára: „mindezek nem csak nyáron élvezhetők, de ilyenkor különös hangsúlyt kapnak. Évtizedekkel ezelőtt ide akartam költözni, van egy kis házunk is a tótól nem messze, elképesztő panorámával, úgyhogy csak elfogultan tudok nyilatkozni a Balatonról.”

 

Ákos koncertjei mindig kiemelt pillanatai a nyárnak, így aki nem akar lemaradni arról, hogy a balatoni naplementében énekelje Ákos legnagyobb slágereit és élőben hallgassa meg legújabb dalait, annak ott a helye június 7-én a Plázson. A koncert után az Arénában Rakonczai Imre zonograjátékát élvezhetjük a Rakonczai Blue Piano esten, egy kis alvás és csobbanás után pedig másnap Pogány Induló élő nagyzenekaros koncertjével és Necc Partyval vár vissza mindenkit a Plázs.


Fotó: Plázs