Refrén: KILL DOD, MC Ad3sz 2x.
Méhpempő! Há miageci az?
Méhpempő! Há mi a gecifasz?
Ja! Ja! Ja! Ja!
MC Ad3sz:
Méhpempő!
KILL DOD:
Az mi?
MC Ad3sz:
Nem tudom baszki!
De talán jobb is így,
lesz egy fasza rap,
a többi ratyi meg sír!
KILL DOD:
Hát akkor sírjon!
Mer a rémálmuk az,
hogy meglássák a kígyót!
MC Ad3sz:
Mint a Győzike!
Nagyon kígyó ez
az őzike!
KILL DOD:
Fosik az minden faszomtól!
Egyszer meglátta a káromat,
azt bepisált a haragtól!
MC Ad3sz:
Mér a haragtól baszod?
Ja hogy megijesztetted nagyon?
Az ám! Baszod!
KILL DOD:
Na ja kábé ez volt az össz te pöcs!
Aztán felbosszantott,
és most a cigány folytathatná!
A KILL DOD méhpempővel telerakott!
MC Ad3sz:
Az MC A meg tarkón baszott!
Igaz? Az anyád felizgat?
Jujj ez Gruppen baszod!
Családikör!
KILL DOD:
Családi sex!
Rossz mint a száraz keksz!
MC Ad3sz:
Mer megrohadt a méhpempőtex!
KILL DOD, MC Ad3sz:
Ja! Méhpempő!
Ah! Faszt a szádba genya!
Ja!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál