Előadó: | Skull |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
MC Ad3sz:
Egy. Rohad a meggy!
Kettő. Megbasz a Benkő!
Három. Kapd be a károm!
Négy. Döglik a légy!
Öt. Te pöcs!
Hat. Dagad a fasz!
Hét. Fingik a légy!
Nyolc. Ráddöl a polc!
Kilenc. A faszomat színezd!
Tíz. Kiver a víz!
Refrén: MC Ad3sz, KILL DOD 2x.
Morbid a mondóka,
kurva az anyóka,
durva a nyalóka,
faszkalap a nyulacska!
KILL DOD:
Tizenegy. Faszomat kivered!
Tizenkettő. Kurva méhpempő!
Tizenhárom. Anyádat sajnálom!
Tizennégy. Baszong a nép!
Tizenöt. Feláll a pöcs!
Tizenhat. Izzik a fasz!
Tizenhét. Ezt nektek hupikék!
Tizennyolc. Inkább nem szólok!
Tizenkilenc. Menny anyádba kliens!
Húsz. Egyél sok húst!
Refrén: MC Ad3sz, KILL DOD 2x.
Morbid a mondóka,
kurva az anyóka,
durva a nyalóka,
faszkalap a nyulacska!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál