dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Bíborszél: Mintha álmodnék (Balázs trance mix)

Bíborszél - Mintha álmodnék (Balázs trance mix)

off off off off off
Minden más
Előadó: Bíborszél
Album: Minden más
Megjelenés: 2007
Hossz: 0:00
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: VTCD
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 14, összesen 2672 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Mintha álmodnék (Balázs trance mix)

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Összeállt a Kultkikötő teljes programja

A Kultkikötő programjainak helyszíne Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonboglár és Alsóörs lesz. A fesztiválon fellép mások mellett a Bagossy Brothers Company, A GRUND - vígszínházi fiúzenekar, a Budapest Bár és Charlie.


Mintegy kétszáz program, többek között színházi előadás, koncert, kiállítás, templomséta és családi program várja az érdeklődőket a Kultkikötőben a Balaton négy településén május végétől augusztus végéig.


A programkínálatban a koncertek mellett nagyszínpadi előadások, musicalek, kamaradarabok és monodrámák is szerepelnek. Fellép többek között Hernádi Judit és Kern András, Schell Judit és Szervét Tibor, Csákányi Eszter, Mucsi Zoltán, Grecsó Krisztián, Rezes Judit és Szabó Győző, Kollár-Klemencz László, Kiss Tibi, Gyabronka József, Bezerédi Zoltán és Mertz Tibor, Szulák Andrea és Szemenyei János, Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós, Lukács Miklós, Máté Gábor és Mácsai Pál, Bősze Ádám zenetörténész, illetve a Karinthy Színház, a Rózsavölgyi Szalon, a Kőszegi Várszínház, a Gyulai Várszínház és a Pannon Várszínház társulata is. 


Az összművészeti fesztivált új program színesíti Templomséták a Balaton körül címmel. A program során Zubreczki Dávid újságíró nyújt betekintést az érdeklődőnek több Balaton-parti település múltjába és jelenébe.




A színházi és zenei repertoárt kiállítások egészítik ki


A balatonboglári Vörös és Kék kápolnában kortárs magyar művészek alkotásait mutatják be. Várady Róbert és Szabó Franciska a létezés metafizikáját elemző, Gaál Kata és Bács Emese a nagyvárosok nyüzsgő életét bemutató, valamint Weiler Péter és Bartha Dóra balatoni reggeleket visszaidéző kiállítását tekinthetik meg a látogatók.


A legkisebbeket báb- és gyerekszínházi produkciókkal, kézművesfoglalkozásokkal várják.


Megismerhetik többek között Süsü, Kippkopp és Tipptopp, Boribon, Vitéz László, Szaffi, Pinokkió, Csizmás Kandúr és Kóc bohóc történetét.


Fotók: Kultkikötő