Előadó: | Brains |
---|---|
Album: | Full Range |
Megjelenés: | 2013 |
Hossz: | 4:05 |
Szövegírók: |
Varga Norbert Kéri András Lukács Levente |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
have to cool down
easy have to cool down
gimme signal if you ah hard worker
wave it if you don't deal with surrender
take care and Good bless mi seh big up your chest
go on and do your best but sometimes try fi take a rest
chillin with your baby in your bed
take care of your soul that is needed
arrange everything inna your head
gwaan do your thing but just right after this
try to take it more easy
it will be better belive me
try to take it more easy
and the key is around we
so we need to keep it up
and try to live without a trouble yeah
have to cool down
easy have to cool down
for me sunday is a glorious day
nah matter what producers or my manager ah say
I just get one of my book and go back inna me bed
switch of my phone before my mood turns to grey
don't loose your head if you have an urgent call
even if it says you must get inna your car
make your coffe good with two spoons of sugar
and live for the moment
try to take it more easy
it will be better belive me
try to take it more easy
and the key is around we
so we need to keep it up
and try to live without a trouble yeah
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál