dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Nyári Kálmán: Úgy mentél el

Nyári Kálmán - Úgy mentél el

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Nyári Kálmán
Album: Keressük!
Szövegírók: Jároka Sándor
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 18, összesen 16073 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Úgy mentél el

Úgy mentél el még el sem búcsúztál kérdőn néztem rád, de csak vádoltál. Meg sem engedted, hogy szóljak szelíden, csak mentél mérgesen. Szívemre szált az árva bús magány, a lelkembe költözött a vígasztalanság mint hajnali köd úgy borult le rám az árva bús magány.

Ref.:Vádolom magamat, bűn bakot keresek én. Vétkeim bűneim lábaként folynak elém úgy szégyellem én. sírt a múlt a régi boldogság, hogy már tűnő álomkép ez már nem valóság. Fájó minden perc ami így múlik el, hogy rád elmékezem. Szerelmem céltalan reménytől megfosztott vágy, a szívemet gyötri egy kérdés, mely kínoz és megaláz. Úgy várlak én már fogytán a remény.hogy újból rám találsz és hozzám vissza térsz. Minden éjszakán a boldogságunk ért imátkozok én.

Ref.:Vádolom magamat, bűn bakot keresek én. Vétkeim bűneim lábaként folynak elém úgy szégyellem én. sírt a múlt a régi boldogság, hogy már tűnő álomkép ez már nem valóság. Fájó minden perc ami így múlik el, hogy rád emlékezem. Szerelmem céltalan reménytől megfosztott vágy, a szívemet gyötri egy kérdés, mely kínoz és megaláz. Úgy várlak én már fogytán a remény.hogy újból rám találsz és hozzám vissza térsz. Minden éjszakán a boldogságunk ért imádkozok én.imádkozom én

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Premier: egri dj hozza el idén a „Balatoni nyarat”

Dj Deka és Miss Chrisstyn átiratában szólhat a főszezoni bulikban a BALATONI NYÁR!

 

 

Az egri lemezlovas és kedvese ezennel a régi KFT dal feldolgozásával kedveskedik a retró dalok kedvelőinek. A hozzá készült videókliphez Zamárdit választották helyszínnek, melyben a Balaton partján készült felvételek követik a dal szövegének történéseit.

 

Dj. Deka úgy vélekedik, ez a feldolgozás remélhetőleg a nyári zenés rendezvényeken és partykon is hallható lesz, hiszen a balatoni nyár ezer szép emléket őriz sokak számára. Az idei főszezonban pedig remélhetőleg minél többeknek hoz újabb élményeket a magyar tenger, és mellette az új dal.





Fotó: egerhirek.hu
Forrás: egerhirek.hu