Előadó: | Esti Kornél |
---|---|
Album: | Ne félj |
Megjelenés: | 2014 |
Hossz: | 4:40 |
Szövegírók: |
Lázár Domokos |
Veres Imre Bodor Áron Lázár Ágoston Horváth Kristóf Lázár Domokos Pályi Ádám |
|
Kiadó: | Szerzői kiadás |
Stílus: | Rock |
Címkék: | Keressük! |
Nem érdekel, most nem zavar, hogy nincsen behűtve.
E bágyadt lé úgy csúszik a gyomrom felé le,
Mintha nem volna itt ő, a torkomban lakó,
Aki mindig ordibál, hogy “nem vagy elég jó”.
“Nem vagy elég jó.”
Nem érdekel, most nem zavar, hogy nem vagy már olyan.
Hogy éppen annyi folt, ahány tüske van,
És nem érdekel, hogy nem érlek el, nincs mit mondanom.
Nincs mit mondanom, nincs mit mondanom.
Nincs mit mondanom.
Nem érdekel, most nem zavar, úgyis véget ér
Az este, vagy épp ez a dal, meg persze az egész véget ér.
Nem keresnek többé, nem lesz nagy ricsaj,
Visszafekszem szépen, nem lesz velem baj.
Nem lesz velem baj.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál