Előadó: | Zentai Márk |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
1. versszak:
Sokszor kérdem, hogy vajon gondolsz-e néha rám.
Ha valamikor rád tör az emlék, mint ahogy rám is néha talán.
Ha nem is a múlt kísért már azért néha érzed még
Mert egy szerelem se múlhat el nyomtalan.
Mindig lesz miből sosem elég.
Refrén:
Az elsőt nem felejtem el
De valamiért mindig mennem kell
A történet csak így kerek, ha mondom elhiheted.
Nekem sosem volt rossz, semmi veled.
Az elsőt nem felejtem el
Ugyanúgy már nem lesz még egyszer.
A történet csak így kerek.
Az elsőt nem felejtem el.
2. versszak:
Bárhol is járok, tudom hogy nem leszek egyedül én
Túl sok a zaj, túl sok az emlék
Tudhattam volna a legelején
Mert az ami volt már oly távol jár, de néha érzem még.
Hogy egy szerelem sem múlhat el nyomtalan
Mindig lesz miből sosem elég.
Refrén:
Az elsőt nem felejtem el
De valamiért mindig mennem kell
A történet csak így kerek, ha mondom elhiheted.
Nekem sosem volt rossz, semmi veled.
Az elsőt nem felejtem el
Ugyanúgy már nem lesz még egyszer.
A történet csak így kerek.
Az elsőt nem felejtem el.
Túl sokan várják, hogy végre nőjjek fel
Majd egyszer; de az érzést
Azt a nézést
Nem felejthetem el
Refrén:
Az elsőt nem felejtem el
De valamiért mindig mennem kell
A történet csak így kerek, ha mondom elhiheted.
Nekem sosem volt rossz, semmi veled.
Az elsőt nem felejtem el
Ugyanúgy már nem lesz még egyszer.
2x
A történet csak így kerek.
Az elsőt nem felejtem el.
Az elsőt nem felejtem el.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál