dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Ákos Stefi: Hoppla-hó

Ákos Stefi - Hoppla-hó

off off off off off
Engem a rumba döntöget romba
Előadó: Ákos Stefi
Album: Engem a rumba döntöget romba
Megjelenés: 2005
Hossz: 2:51
Szövegírók: Kellér Dezső
Zeneszerzők: Orlay Jenő (Chappy)
Kiadó: Rózsavölgyi és Társa
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 12, összesen 2255 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Hoppla-hó

A Hoppla-hó a legszebb tánc,
mert abban mindent megtalálsz.
A Hoppla-hó, az nem nehéz,
a jobb lábaddal balra lépsz.

Fogd meg a partnered és emeld fel,
vigyázz rá, ne ejtsd el.
Egy hetet nem adok,
és úgy fog menni minden, ahogy kell.

A Hoppla-hó, az könnyű tánc,
a két karoddal kört csinálsz,
és trappolsz, mint egy konflisló.
Jaj, de jó a Hoppla-hó!

Nosza, rajta, nézz reám és csináljad,
nos, a vállad így riszáljad,
és ha ez a tempó téged felőröl,
elkezdjük elölről.

A Hoppla-hó a legszebb tánc,
mert abban mindent megtalálsz.
A Hoppla-hó, az nem nehéz,
a jobb lábaddal balra lépsz.

Fogd meg a partnered és emeld fel,
vigyázz rá, ne ejtsd el.
Egy hetet nem adok,
és úgy fog menni minden, ahogy kell.

A Hoppla-hó, az könnyű tánc,
a két karoddal kört csinálsz,
és trappolsz, mint egy konflisló.
Jaj, de jó a Hoppla-hó!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Stahl Judit Flódnija a Gourmet-n

Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.

 

Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.


Fotó: Gourmet Fesztivál