dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Bada Dada: Karatebilder... kentaurok... kertjében...

Bada Dada - Karatebilder... kentaurok... kertjében...

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Bada Dada
Album: Keressük!
Szövegírók: Bada Dada
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 3609 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Karatebilder... kentaurok... kertjében...

Távolba tünő időtlen idők…
Semmibe vesző visszatérők…

S mint ahogy az alattomos
ostromok idején…
Lábújhegyen mászkálunk
lábújhegyünk tetején…

És csak a síri csend ijeszt
bentről csak minket…

S amikor már úgy gondoljuk, hogy…
a csábító gyümölcsöt leszakajthatjuk…

Légpuskából belénk lő
a félig ember, félig ló

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Visszatér a "Más a világ" – a Víz, Zene, Virág fesztiválon debütál a ráncfelvarrott TikTok-sláger

Visszatér a "Más a világ" – a Víz, Zene, Virág fesztiválon debütál a ráncfelvarrott TikTok-sláger


Az elmúlt években nem egy sláger kapott új szárnyakat a TikTok-nak köszönhetően. Nincs ez másként az eredetileg 2003-ban debütált "Más a világgal" sem, amelynek népszerűségét látva az alkotópáros, Erős és Spigiboy leporolja és ráncfelvarrott formába önti azt. A dal a tatai Öreg-tónál rendezendő Víz - Zene - Virág fesztiválon debütál majd. Egyúttal pedig egy Dj-párbajt is megihlet...


Az elmúlt években alaposan átalakult a hazai fesztiválpiac, melynek három évtizede egyre csak fejlődő, gyarapodó részese a tatai VZV fesztivál, amely az idei esztendőre talán minden korábbinál nagyobb változásokon esett át.


„Természetes és évek óta tartó folyamatról van szó: szinte minden évben születik pár új fesztivál, és persze akadnak olyanok is, amelyek megszűnnek, átalakulnak. Természtesen a jól menedzselt rendezvények évről évre több látogatót vonzanak, de itt is fontos a folyamatos megújulás” – mesélte tapasztalatairól Spigiboy, aki idén nyáron több különleges meglepetéssel is készül a június 28. és 30. közti tatai fesztiválra.


„Igaz ez ránk, az Erős és Spigiboy formációra is: mi is egy ráncfelvarráson estünk át. Az elmúlt években több előadóval készítettünk új dalokat és klipeket, ami amúgy az eddig is feszített menetben a bulijaink számát jelentősen megemelte. Csak azért nem jobban, mert a civil foglalkozásunk mellé heti három-négy partinál többet sajnos nem tudunk vállalni.”


A következő nagy dobásnak a 2003-ban debütált "Más a világ" a jelenkorhoz szabott, megújult változata ígérkezik a párostól.


„Már több ezren használták a TikTok-on az eredetijét, így elővettük, leporoltuk, és a Víz-Zene- Virág fesztiválon mutatjuk majd be” – mesélte az ötletről. A szám, mely eredetileg egy Dj párbajból született, egyúttal versenyt is inspirál, melynek legjobbjai ugyancsak a tatai Öreg-tó partján bizonyíthatnak majd.


„Előzetesen kell jelentkezni a versenyre és az előzsűrizés majd a selejtező után a döntősök szerepet kapnak a Víz Zene Virág fesztivál helyszínén. A zsűriben ott lesz Dj Newl kollegám, valamint a rendezvény főszervezője Jácint is. Fontos, hogy a jelentkezésnél az online jelenlét is bekerül az értékelési szempontok közé, de természetesen a zenei stílus, mixelés és a stíluson belüli playlist is számítani fog.”


A lemezlovas elmondása szerint a nyertes nem csak fesztivál keretek közt mutathatja majd meg tudását, hanem egy extra nyereményben is részesül. - „Az én kiadóm egy éves jogdíjat ajándékoz a győztesnek” – hívta fel a figyelmet Spigiboy a győztesnek járó extra nyereményre.


A Dj-párbaj lényeges információiról a rendezvény internetes felületein tudnak majd az érdeklődők tájékozódni hamarosan.


Fotó: Spigiboy