dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Desperado: Fáj

Desperado - Fáj

off off off off off
Csak egy perc...
Előadó: Desperado
Album: Csak egy perc...
Megjelenés: 2004
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Czifra Sándor
Zolnai András
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: BMG Hungary ‎
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Fáj' dalszöveg ?
A szöveg egy szakítás utáni fájdalmat és magányt fejez ki, ahol a narrátor fájón érzi az elfelejtett szavakat, mintha hosszú hó lenne egy fűszálra. A szakítás csak a másik személy számára volt jó, mivel a narrátor úgy érzi, hogy a másik személy megváltozott és máshogy érzi a dolgokat. A narrátor magányosan érzi magát, mint egy bűnös, aki menekül, és a reménye elrepült a másik személyével. Fájdalmat okoz neki, hogy a világ változik és nélküle halad tovább, és soha nem felejti el a kapcsolat hangulatát. A refrénben a narrátor arra kérdez rá, hogy hogyan lehetne elfelejteni mindazt, ami közöttük volt, és amit a másik személy képes volt szeretni.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 7, összesen 131845 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Fáj

Fáj minden elfelejtett szó
Mint fűszálnak a hosszú hó
Ez a szakítás is csak neked jó
Igen fáj, mert tudom mást mondtál
Máshogy érezted mint most
Mondd miért így akarod

Refrén:

Hát mondd
Mivel lehetne feledni,
Ami együtt volt
S ami rólunk szólt
S ahogy tudtál szeretni
Igen fáj
Mert itt hagytál egyedül
Mint ki bűnös és menekül
Úgy mentél
De a remény veled repült

Fáj ahogy változik a világ
S hogy nélküled megy tovább
De sosem felejtem hangulatát
Igen fáj, mert tudom változtál
Máshogy érezted mint most
Mondd miért így akarod

Refrén

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Pogány Induló az MVM Dome után a Plázst is meghódítja

Nem csak az egyre melegebb, Balatonba csábító idő miatt érdemes ezen a hétvégén célba venni a siófoki Plázst, hanem a felejthetetlen koncertélményekért is. 


Pénteken Ákos érkezik Rockturnéjával, majd Rakonczai Imre zongorajátékára búcsúztathatjuk az estét, míg szombaton Pogány Induló robban be a Balaton nagyszínpadára, a hajnalt pedig a Necc Partyn köszönthetjük majd.

 

A hétvégét június 7-én Ákos koncertjével kezdhetjük a Plázson, aki ezúttal Rockturnéjával és új dalaival, az Ember maradj-gyal és a legfrissebb, Kegyetlen szerelemmel örvendezteti meg rajongóit. Koncertje után érdemes betérni a Plázs Arénába is, ahol Rakonczai Imre Blue Piano estjén feledkezhetünk bele a dalokba.

 

Szombaton a Plázson tavaly debütált, az MVM Dome-ot pedig idén már önállóan megtöltő Pogány Induló veszi be a nagyszínpadot, ráadásul igen erős vendéggárdával érkezik.  


„Nagyon jó koncert volt, monumentális élményekkel gazdagodtam! A Balaton, a naplemente, a közönség mind hozzáadtak a maradandó élményhez” – meséli tavalyi plázsos koncertjéről. „Idén is hasonló katarzisra számítok, ráadásul a teljes zenekarommal léphetünk színpadra, amit már nagyon várok, hiszen az MVM óta ez lesz az első koncertünk újra együtt. Mindehhez még az is hozzátesz, hogy VZS és Ótvar Pestis barátaim is ott lesznek, na meg Missh is velünk tart ezúttal, úgyhogy biztos robbantani fogjuk a Plázst.” És hogy mit jelent számára a Balaton? „A magyar tengert, mint valószínűleg a legtöbbeknek: nyár, haverok, buli, lángos, vízibicikli és persze csobbanás. Bár egyszer véletlen majdnem belefulladtam, úgyhogy azóta maximális tisztelettel tekintek a Balatonra” – mondja Pogány Induló, akinek koncertjét követően is folytatódik majd a buli a Plázson.


A Balatonra érkezik az ország legnagyobb házibulija, a Plázs Arénában a Necc Party dübörög hajnalig, úgyhogy ezen a hétvégén is irány Siófok!





Fotók: Plázs