dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Patrisha: Mondd el

Patrisha - Mondd el

off off off off off
Vedd el!
Előadó: Patrisha
Album: Vedd el!
Megjelenés: 2000
Hossz: 4:13
Szövegírók: Balla István
Ferenczy Csaba
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Magneoton
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 24, összesen 2494 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Mondd el

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Áció, káció, Gyerek Sziget

A vakáció idén is a Generali Gyerek Szigeten kezdődik, ahol a három napon át énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek lepik majd el a Hajógyári-szigetet, de akkor se lepődjünk meg, ha egyszer csak vásári forgatagban találjuk magunkat vagy számháborúzó cserkészekbe és morzézó amatőr rádiósokba botlunk. Újdonságok, régi kedvencek, móka, kacagás három napon át Óbudán, június 21-23. között, amikor a szervezők családokat várnak ingyenes programokkal reggel 10-től este 6-ig.

 

A népszerű Generali Nagyszínpadon már péntek délelőtt kezdődnek a koncertek a Kiflihajó produkciójával, délután pedig fellép az örök kedvenc, Halász Judit. A három nap alatt, láthatjuk majd az Apacuka együttest, a Kiskalászt és zenél Farkasházi Réka és a Tintanyúl is. Igazi zenei csemegének ígérkezik a Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő zenés-táncos-verses gyerekelőadás, ahol még Grecsó Krisztián is táncra perdül majd a gyerekekkel.

 

A Gyerek Sziget szervezői hagyományosan kicsik és nagyok számára is pazar programokkal készülnek. A legifjabbakat Babajátszóházzal várják, ahol nem csak játékra és pihenés van lehetőség, de szakemberek mozgásfejlesztéssel, tanácsadással is a szülők rendelkezésére állnak. A mozgás szeretetének átadása mindig fontos szerepet kap a programok összeállításában, így több újdonsággal, többek közt a Gymnathlon programmal is bővült a sportos programok sora.  Ez a gyermekeknek szóló sportprogram az átfogó testi fejlődés és az erős érzelmi megerősítés elvein alapul, célja, hogy egy életre szóló sportszeretetet alakítsanak ki a következő generációkban.

 

Az anyukákat a Maminbaba hordozós fitness program várja, ahol az órák alatt a babák a hordozóba kötve anyukájukon, vagy pocakban ringatóznak. Az energikus lurkókat mindhárom napon várja az Óriás Ugrálóvár és a Generali Akadálypálya – itt ifjú Ninjaként próbálhatják ki magukat a 15 elemes akadálypályán, és mutathatják be bátorságukat, ügyességüket, amiért akár oklevelet is kiérdemelhetnek. Sőt, a gyerekek levezethetik az energiát egy kalandos számháborúval is, a Gyerek Szigeten évek óta jelenlévő Cserkésztáborban.

 

Izgalmas időutazásra invitál a Kukutyin, ahol régi mesterségek elevenednek majd meg, az Állatsimogatóban a vidék állataival találkozhatunk, a Kézműves Palotában pedig az alkotókedvűek találhatnak remek elfoglaltságokat.

 

A Generali Nagy Családi Kalandjáték egy izgalmas hatállomásos játék, melynek során a gyerekek találkozhatnak ügyességi, logikai és kreatív feladatokkal is, sőt, megtanulhatnak jól segíteni is. A játék végén pedig a The Human Safety Net Adománybüfében lesz lehetőség egy jó ügyért palacsintát, limonádét, hot dogot fogyasztani – a cél egy különleges, nyári szülő-gyermek tábor megvalósítása a nehéz helyzetben lévő családok számára.

 

A Gyerek Paradicsomban a világ a környezetvédelem, fenntarthatóság körül forog, de a mézgyűjtés, vadonlesés, tereplépkedés mellett izgalmas Gasztrokalandok is várnak ránk, ahol például a saját receptfüzetünket is elkészíthetjük, amiben friss fűszernövények, új ötletek és inspirációk is helyet kaphatnak. Lehet majd kertészkedni, madarakkal ismerkedni, papírmeríteni, sárkányt lengetni és a megunt pólónk is újjászülethet táska formájában.

 

A Gyerek Szigeten mindig van egy kis cirkusz, de ez olyan, ami miatt a szülők öröme is felhőtlen. Karamella cirkuszvilágában bohóctréfák, bűvészmutatványok, zsonglőrtrükkök mulattatják a nagyérdeműt, és ha akad a gyerekek között önkéntes bohóctanonc, porondra is kerülhet. Rolando Bűvészmester és Társa a legtitkosabb trükkökkel készülnek, amelyekbe csak szigorú titoktartás vállalásával avatják be a bátrabbakat. A Kezes-lábas Játszóházban roncsbringákból született játékokkal, biciklivel hajtott „bármikkel”, azaz a hálózati elektromos áramtól független kerékpáros eszközökkel tehetjük próbára magunkat.

 

A Generali Gyerek Sziget háromnapos fesztiválja idén is felhőtlen szórakozásról, kalandokról és új élményekről szól, részletes programért irány a www.gyereksziget.hu oldalra, élményekért pedig a Hajógyárira!


Fotó: Gyerek Sziget