dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Éhenkórászok: Társasjáték

Éhenkórászok - Társasjáték

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Éhenkórászok
Album: Keressük!
Szövegírók: Hényel Csaba
Hényel László
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 24, összesen 9305 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Társasjáték

1.Valaki örökre kiesik, valaki nem játszhat tovább
Valaki arra a mezőre lép, ahonnan nem léphet tovább
Valaki mindig hatost dob, és mégis vesztésre áll
Valaki megunja a játékot, és diszkréten kiszáll

2x
Az élet egy társasjáték,komolyan nem veheted
Hát gyere velem,és játszuk át ezt a nyomorult életet.
Életet.

2. Valaki máról holnapra él, valaki napról napra hajt
Valaki azt hiszi az életben nem éri semmi baj
Valaki felél minden pénzt, és éli az életét
Valaki nyomorog, hogy jobb legyen,
de neki jobb úgysem lehet


2x
Az élet egy társasjáték,komolyan nem veheted
Hát gyere velem,és játszuk át ezt a nyomorult életet.
Életet.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Myles Kennedy új albumával érkezik az Akvárium Klubba

Myles Kennedy szinte éppen csak befejezte a Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators turnéját, máris bejelentette őszi visszatérését Európába, méghozzá harmadik szólóalbuma, a The Art of Letting Go turnéjával, amelyet november 10-én mutat be az Akvárium Klubban.

 

Mint termékeny dalszerző, erőteljes énekes és profi gitáros, Myles Kennedy ráhangolódik a környezete ritmusára és sodródik az árral. Az Alter Bridge frontembereként az ő szárnyaló éneke, nyílt szívű dalszövegei és légmentes riffjei több, mint húsz éve fűtik az aranylemezes, arénákat megtöltő, világsikerű formációt. A Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators énekeseként 2010 óta folyamatosan lenyűgözi a közönséget. A Disturbed, a Halestorm és a Sevendust mellett épp olyan jól érzi magát, mint a Gov't Mule és Darryl „DMC” McDaniels mellett. Ez az oka annak, hogy több, mint 1 milliárd összesített lejátszást generált világszerte, arany és platina minősítést szerzett kiadványaival, számtalan rajongója van és a KERRANG! a „rock egyik legjobb énekesének” keresztelte el.



 

És ez az oka annak is, hogy végül saját utat alakított ki magának. 2021-ben bemutatta második nagysikerű szólóalbumát, a The Ides of March-ot, ez a lenyűgöző anyag pedig három országban, összesen négy toplista elején kötött ki debütáláskor, a Billboard US Top Current Hard Music Chart-ján, az Egyesült Királyság Official Rock & Metal Chart-ján és az Official Independent Album Chart-on, valamint a Canada Hard Music Album Chart-on. A több, mint 10 milliós lejátszás mellett a lemez kiváló kritikákat kapott az American Songwriter, a Guitar.com, a LoudWire és Guitar World-től is, sokak mellett, a Riff pedig egyenesen “fantasztikus és kötelezően meghallgatandó lemezként” üdvözölte a megjelenést. Két szólóalbummal és teltházas önálló turnékkal a háta mögött, most Myles Kennedyt megérzései harmadik nagylemezéhez vezették, a Napalm Records-nál megjelenő The Art of Letting Go-hoz, amelyet a Say What You Will című kislemezdallal vezet fel. A The Art of Letting Go turné november 10-én érkezik Budapestre, az Akvárium Klubba, az előzenekar a Black River Delta lesz.

 

Jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők június 13. 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés június 14-én, 10 órakor indul a Live Nation weboldalán.

 


fotók: Myles Kennedy