dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Hősök: Végállomás

Hősök - Végállomás

off off off off off
Nyelvtan
Előadó: Hősök
Album: Nyelvtan
Megjelenés: 2003
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Barcza Sándor
Ozsváth Gergely
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 10, összesen 15484 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Végállomás

Mentha:
A hatóságokra halál, a writerekre élet, csak gyűlik bennem a méreg, ezek a tények mindenki féreg, mielőtt eltakarnál, ahelyett hogy gondolkodnál, az átok rád jár, a nap feléd nem süt, semmi jót ne várjál! Mindeki számára kész tett, a merész tett feltette a tétet, hogy ki sír, ki nevet miközben nem tiszteled a nevet, én megyek és csinálok egy újat, egy jobbat míg te a farkad vered, nagy a szád öcsém mögöttem miközben a nagyokat bittingeled. Én finoman töltök, ezalatt ti yardokat öltök, bedőltök magatoknak, utána pedig csak füstöt köhögtök. Megszöktök, tagadtok, másra kenitek, a kést másban fenitek, egyszer úgyis minden kiderül és két lábbal rúgnak belétek. Felétek fújnak a szelek, csak szúrnak a szemek, ha nyúlnak a kezek, csak pofont teremtenek halott istenek, élő szellemek. Rettegnek a szerelvények, reggelre új köntösben ébrednek, mit adnak nekem cserébe? Csak emlékek, fényképek. Eljön az év mikor minden hardcore, indul a terror, a rendszernek error, a belépés kódolva, a hadjárat elindítva, behatólás kezdődik, a security kiiktatva, akadályokat állíthatsz, az állam próbálkozhat, de csak faszt szophatsz, úgyis többen vagyunk fuck you! Az alagút sötét te szemét csak fogd a peron szélét, én húzom a vonalat, aminek te nem látod a végét!

Refrén(1x):
Begyullad a fame,
a név világot lát,
sietve suhan az expressz az országon át,
titok övezi az énedet az érzés rabjává válsz,
hosszú nappalok után édes éjszakákra vársz.
Szerelem első látásra, míg a halál el nem választ,
magával ragad a félelem, mégis biztonságot áraszt,
hosszú nappalok után édes éjszakákra vársz, titok övezi az énedet az érzés rabjává válsz.

Brash:
Megbénít, felpezsdít, mint a vérnek a látványa, elragad, felhevít, van előnye, van hátránya. Sokkoló viperáknak halálos marása, vénában keringő méreg, ellenszérum hiánya. Tűzzel játszó emberek, idősek gyerekek, szerelmek, szerelemképek, megijedek, néha félek, a nappaltól rettegek, szenvedek, körbe keringek, mint a dobozba zárt heringek, szabad utat keresek, üvöltök, intek, a Nap és a Hold közé beférek, helyeket nézek, csekkelek, szentelek, félre lépek, jöjj méreg, jöjj! Igen, virágzó hajnal,izzadtságcsepp, sóhalytok, most együtt élek a yarddal. Írom a nevet, büszkén vállalom a crewt, HPC, nyisd fel szemeid és láss, várd a bosszút! Báránybőrbe bújtatott farkas büszkeségtől hízik, hova jutottunk-nézd csak meg-writer writerben nem bízik, és károkról beszél a média, de én bátran megyek tovább, a csapatom a lényeg, a 3 betű most a karát. Ha megcsinálom, enyém a korona, gyorsan tovább állok, fényesen ordít a rajz az éjben, mámoros feelingben szállok. Itt nincsenek sztárok, más az egész más, mert örök rejtély övezi a nevet, enyém a város, a titkos körök. Az életemet erre tettem, egy számra a rulettasztalon, a játék rabja maradok, ez kell nekem, ezt én nem adom.

Refrén(2x):
Begyullad a fame,
a név világot lát,
sietve suhan az expressz az országon át,
titok övezi az énedet az érzés rabjává válsz,
hosszú nappalok után édes éjszakákra vársz.
Szerelem első látásra, míg a halál el nem választ,
magával ragad a félelem, mégis biztonságot áraszt,
hosszú nappalok után édes éjszakákra vársz, titok övezi az énedet az érzés rabjává válsz.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Pogány Induló az MVM Dome után a Plázst is meghódítja

Nem csak az egyre melegebb, Balatonba csábító idő miatt érdemes ezen a hétvégén célba venni a siófoki Plázst, hanem a felejthetetlen koncertélményekért is. 


Pénteken Ákos érkezik Rockturnéjával, majd Rakonczai Imre zongorajátékára búcsúztathatjuk az estét, míg szombaton Pogány Induló robban be a Balaton nagyszínpadára, a hajnalt pedig a Necc Partyn köszönthetjük majd.

 

A hétvégét június 7-én Ákos koncertjével kezdhetjük a Plázson, aki ezúttal Rockturnéjával és új dalaival, az Ember maradj-gyal és a legfrissebb, Kegyetlen szerelemmel örvendezteti meg rajongóit. Koncertje után érdemes betérni a Plázs Arénába is, ahol Rakonczai Imre Blue Piano estjén feledkezhetünk bele a dalokba.

 

Szombaton a Plázson tavaly debütált, az MVM Dome-ot pedig idén már önállóan megtöltő Pogány Induló veszi be a nagyszínpadot, ráadásul igen erős vendéggárdával érkezik.  


„Nagyon jó koncert volt, monumentális élményekkel gazdagodtam! A Balaton, a naplemente, a közönség mind hozzáadtak a maradandó élményhez” – meséli tavalyi plázsos koncertjéről. „Idén is hasonló katarzisra számítok, ráadásul a teljes zenekarommal léphetünk színpadra, amit már nagyon várok, hiszen az MVM óta ez lesz az első koncertünk újra együtt. Mindehhez még az is hozzátesz, hogy VZS és Ótvar Pestis barátaim is ott lesznek, na meg Missh is velünk tart ezúttal, úgyhogy biztos robbantani fogjuk a Plázst.” És hogy mit jelent számára a Balaton? „A magyar tengert, mint valószínűleg a legtöbbeknek: nyár, haverok, buli, lángos, vízibicikli és persze csobbanás. Bár egyszer véletlen majdnem belefulladtam, úgyhogy azóta maximális tisztelettel tekintek a Balatonra” – mondja Pogány Induló, akinek koncertjét követően is folytatódik majd a buli a Plázson.


A Balatonra érkezik az ország legnagyobb házibulija, a Plázs Arénában a Necc Party dübörög hajnalig, úgyhogy ezen a hétvégén is irány Siófok!





Fotók: Plázs