Előadó: | L'art pour l'art |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Laár András Nagy Natália |
Galla Miklós |
|
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Pop, humoros pop |
Címkék: | Keressük! |
1. Én vagyok a bombanő,
Az illatom átható,
Ha feszes blúzom felveszem,
A mellem jól látható.
A sok buta férfiak
Tekintete rám ragad
Mindig hihihihi
R1. A bombanő az csupa titok,
Senki se látja, ha kakilok,
A bombanő az gyönyörű szép,
Ha púzok, naivan nézek szét.
2. Pillantásom megvető,
De kéjesen kacér,
A csípőm lágyan ringatom,
Hajamat fújja a szél.
A sok buta férfiak
Szédülten omlanak
Elém, hahaha
R2. A bombanő száján ragyog a rúzs,
Bár leheletem kissé gyanús,
A bombanő lába jó alakú,
De csak én tudom, hogy sajtszagú.
3. instr.
A sok buta férfiak
Vadul harapnának
Belém, aaú!
4. A bombanő az rejtelem,
Ha feljön a slájm, én mind lenyelem,
Megnyerő a bombanő,
Bár hajlataimban gomba nő.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál