dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rajzfilm slágerek: Vuk

Rajzfilm slágerek - Vuk

off off off off off
Világhírű rajzfilmslágerek magyarul
Előadó: Rajzfilm slágerek
Album: Világhírű rajzfilmslágerek magyarul
Megjelenés: 2011
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Szenes Iván
Zeneszerzők: Wolf Péter
Kiadó: Fortuna Records
Stílus: mesedal
Címkék: állatos, filmzene, gyerek, mese, vidám [+]
Miről szól a(z) 'Vuk' dalszöveg ?
A vers a ravasz és bátor róka, Vuk kalandjairól szól. Vukot mint híres nagy vadászt ábrázolja, akitől másoknak jobb, ha félreállnak. Bátran merészkedik az éjszakai erdő veszélyei közé is, ahol jön, lát és győz. Ravaszsága miatt a rókához hasonlítják. A vers végén a felragyogó ég és az éneklő hangja is Vuk érkezését ünnepli.
What is the song 'Vuk' about?
The text is about a swift and cunning fox, Vuk, who is not afraid of the night and the dangers of the dense forest. Vuk is a renowned hunter, whom others dare not approach. Vuk always wins, and for this reason, he is respected and feared. When Vuk appears, the sky lights up, and everyone exclaims: Hop-skip, here comes Vuk! This text draws attention to Vuk's adventures and bravery.
What is the song 'Vuk' about?
Le texte parle d'un renard vif et rusé, Vuk, qui n'a pas peur de la nuit et des dangers de la forêt dense. Vuk est un chasseur célèbre, que les autres n'osent pas S'approcher. Vuk gagne toujours, c'est pourquoi on le respecte et le craint. Lorsque Vuk apparaît, le ciel s'illumine et tout le monde crie : Hip-hop, voilà Vuk ! Ce texte attire l'attention sur les aventures et le courage de Vuk.
What is the song 'Vuk' about?
El texto habla de un zorro ágil y astuto, Vuk, que no teme a la noche ni a los peligros del bosque espeso. Vuk es un famoso cazador, al que los demás prefieren no acercarse demasiado. Vuk siempre gana, y por eso se le respeta y teme. Cuando Vuk aparece, el cielo también se ilumina, y todos exclaman: ¡Hip-hop, viene Vuk! Este texto llama la atención sobre las aventuras y la valentía de Vuk.
What is the song 'Vuk' about?
Der Text handelt von einem flinken und schlauen Fuchs, Vuk, der keine Angst vor der Nacht und den Gefahren des dichten Waldes hat. Vuk ist ein berühmter Jäger, dem die anderen lieber nicht zu nahe kommen. Vuk gewinnt immer und deshalb respektieren und fürchten sie ihn auch. Wenn Vuk auftaucht, leuchtet auch der Himmel auf und jeder ruft: Hüpf-Hopp, hier kommt Vuk! Dieser Text lenkt die Aufmerksamkeit auf Vuks Abenteuer und seinen Mut.
What is the song 'Vuk' about?
这段文字是关于一个机敏狡猾的狐狸Vuk,他不怕黑夜和森林的危险。Vuk是一个著名的猎人,其他人通常不敢靠近他。Vuk总是赢,因此受到人们的尊敬和恐惧。每当Vuk出现,天空都会闪耀,每个人都会喊道:“嘿呦,Vuk来了!”这段文字突出了Vuk的冒险和勇敢。
What is the song 'Vuk' about?
Переведите следующий текст на русский язык: Текст о ловкой и хитрой лисице по имени Вук, которая не боится ночи и опасностей густого леса. Вук - известный охотник, которого другие стараются не приближаться. Вук всегда побеждает, и за это его уважают и боятся. Когда Вук появляется, небо засияет, и все восклицают: Гип-хоп, идет Вук! Этот текст привлекает внимание к приключениям Вука и его смелости.
What is the song 'Vuk' about?
يتحدث النص عن ثعلب سريع وماكر يدعى فوك، الذي لا يخاف الليل ومخاطر الغابة الكثيفة. فوك هو صياد مشهور، الذي يفضل الآخرون عدم الاقتراب منه. فوك يفوز دائما، ولذلك يحترمونه ويخافونه أيضا. عندما يظهر فوك، يشرق السماء، ويصرخ الجميع: هيب هوب، ها هو فوك قادم! يلفت هذا النص الانتباه إلى مغامرات فوك وشجاعته.
What is the song 'Vuk' about?
Traduza o seguinte texto para o português: O texto fala sobre uma raposa rápida e astuta, Vuk, que não tem medo da noite e dos perigos da floresta densa. Vuk é um caçador famoso, a quem os outros preferem não se aproximar. Vuk sempre vence, e por isso é respeitado e temido. Quando Vuk aparece, o céu se ilumina, e todos exclamam: Hip-hop, aqui vem Vuk! Este texto chama a atenção para as aventuras e a coragem de Vuk.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 18, összesen 138547 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Vuk

Fürge róka lábak,
surranó kis árnyak
Hipp-hopp, jön Vuk!

Híres nagy vadászok,
jobb, ha félreálltok,
Hipp-hopp, jön Vuk!

Ő az éjszakától sohase fél,
Bár a sűrű erdő csupa veszély.
Azt beszélik róla,
ravasz, mint a róka.
Jön, lát, győz, fut!

Felragyog az ég is,
felkiáltok én is:
Hipp-hopp, jön Vuk!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Számos szakmai és zenei fellépővel vár az idei MCC Feszt

Neves nemzetközi és hazai szakmai előadók mellett könnyűzenei koncertek is várják a közönséget a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett MCC Feszten augusztus 1-jétől 3-ig Esztergomban. Az esemény zenei fellépői között lesz a Follow the Flow, a Margaret Island, a Tankcsapda és Majka.




A Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó intézménye által negyedik alkalommal szervezett eseményen a politika és gazdaság aktuális kérdéseinek áttekintése mellett a kultúra, a történelem, a gasztronómia, az e-sport és a stílus iránt érdeklődők számára is kínálnak programot.

 

Az eseményen olyan neves nemzetközi előadók is részt vesznek, mint Chris Rufo, a harvardi plágiumbotrány feltárója, C. Raja Mohan író, India külpolitikájának egyik legnevesebb szakértője és Dan Schnur, Kalifornia legismertebb politikai tanácsadója, a UC Berkley professzora.


A nemzetközi előadók között van Peter Frankopan, az Oxfordi Egyetem Bizánckutató Központjának igazgatója, Kai Diekmann, a Bild-Zeitung egykori főszerkesztője. A fesztivál vendége lesz Matt Goodwin, a Kent Egyetem politológia professzora, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb Substack platformjának szerzője és Chaya Raichik, a tantermi aktivizmus elleni harc éllovasa, a Libs of TikTok alapítója. Emellett elfogadta a meghívást a rendezvényre Lauren Chen, kulturális és politikai témák véleményvezére, többmilliós eléréssel rendelkező influenszer.


A fesztivál látogatói olyan neves előadókkal és zenekarokkal találkozhatnak, mint a Blahalouisiana, a Valmar, a Balkán Fanatik, a Budapest Bár, az Irie Maffia, valamint a Csík Zenekar, a Random Trip, Paulina és a Parno Graszt.




Emellett találkozhatnak az érdeklődők Manuellel, Metzker Viktóriával, Regán Lilivel, Jaurival valamint Pixa-val és a Lofti Begi & Friends-el. Fellép továbbá a Nox a Mehringer, a 4S Street, a Kacaj, a Kultúrkör, Hangácsi Márton, Szivák Zsolt, valamint az előadók között van Yamina, Andro, Willcox, Szeresd a Trashem Bébi és az Erős vs Spigiboy.


A Suzuki Folk Sátorban Pálházi Bence és zenekara, Nagy Csomor András és zenekara, a Tűz lángja zenekar és a Fanfara Complexa gondoskodik a jó hangulatról, valamint fellép a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is.


A programok a korábbi évekhez hasonlóan túlnyomó többségben idén is ingyenesen látogathatóak, a jelenleg még kedvezménnyel megvásárolható háromnapos bérlettel pedig teljessé válik a fesztiválélmény.


Az idén is ingyenesen lesz látogatható az Edu sétány, a napközbeni szakmai programok és az esti zenei programok egy része.


Fotók: MCC Feszt