dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Degz: Remény

Degz - Remény

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Degz
Album: Keressük!
Szövegírók: Degz
Zeneszerzők: Degz
Kiadó: Keressük!
Stílus: rap/hip-hop\r\n
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 1741 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Remény

Verze 1\r\n\r\nmért van? - hogy nem találjuk meg a közös témát?\r\n... hogy komolyan veszel minden tréfát?\r\n... hogy elfelejted amit érted tettem?\r\n... hogy amim van el vesztem?\r\n\r\nilyen az én formám, szomorú már minden\r\n...az arcom reggel gyűrött mint az ingem\r\nez van, rád gondolok minden áldott éjjel\r\nmért vagy ilyen néma? - bár tudnám mit érzel..\r\n\r\na napok lassan telnek a fájdalom megfújt\r\nnincsen semmi pozitív ami jó volt elmúlt\r\nképed előtt állok, telefonnal kézbe\r\ngondolkodok.. felhívlak, gyere már fel nézz be\r\n\r\nhívlak, de leteszem, leülök egy székre\r\nüvöltöm a tükörbe: forduljon már szépre!!!\r\nnem bírom ezt tovább, a remény súgja: \"menj még\"\r\n\"érezd hogy a tűz a szívedbe még bent ég\"\r\n\r\ntovább megyek megint, nem számít, hogy hányszor\r\ngondoltam, hogy vége, megyek még mer mér ne!\r\nhosszú még az út amit megjárok én érted\r\neddig tűrtem ezt is, mára meg már szétvet\r\n\r\naz ideg ami bennem van elfojtom míg tudom ezt\r\ngyere velem sétálni, a füledbe majd súgom ezt:\r\n\r\n\r\nRefrén:\r\n\r\nszeretlek és tudod lány, a szívem most is lüktet\r\na remény súgja menjek, Héé menjek tovább küzdjek!\r\nte vagy minden szép és jó mi létezik a földön\r\nnélküled a világ, olyan mint egy börtön..\r\n\r\nVerze2\r\n\r\nSzeretném ha megölelnél, elmondanád mi bánt\r\nsajnos már nem lehet, mert én vétettem egy hibát\r\nnem figyeltem eléggé, és nem törődtem veled\r\nölni tudnék érte, de már nem foghatom kezed\r\n\r\nolyan lány vagy akinek az életemet adnám\r\négben voltam veled, most egy szakadéknak alján\r\nnem kérded, hogy mi van velem, ezért tőled én sem\r\na nevednek a betűit a bőrömre rá vésem..\r\n\r\nha felnézek az égre mindig keresem az arcod\r\ngyere vissza hozzám, bárcsak lenne még egy sanszom\r\n...ha felhívlak attól félek kinyomod\r\nnem szeretném hallani, hogy mással van már viszonyod\r\n\r\nnem szeretném tudni, mégis kíváncsivá teszel\r\nez a rohadt fájdalom már életkedvet vesz el\r\nhol vagy?...elhiheted hiányzol már nagyon!\r\nszeretlek és rájöttem hogy én voltam a barom\r\n\r\nnem érdekel senki, nekem csak te kellesz\r\naz a baj, hogy több esélyem tudom nekem nem lesz...\r\n\r\nRefrén:\r\n\r\nszeretlek és tudod lány, a szívem most is lüktet\r\na remény súgja menjek, Héé menjek tovább küzdjek!\r\nte vagy minden szép és jó mi létezik a földön\r\nnélküled a világ, olyan mint egy börtön..

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Király Linda koncertje a Várkert Bazárban

Harmony of love - Király Linda koncertje a Várkert Bazárban


Az énekesnő május 5-én, 19 órai kezdettel ad koncertet a Várkert Bazár rendezvénytermében.

 

Király Linda-dalszövegek itt.


Az Egyesült Államokban született és tanult, itthon is nagy népszerűségnek örvendő Király Linda az énekesnők legjobbjai közé tartozik, pályája során nem egy nagy formátumú magyar és külföldi művésszel dolgozhatott együtt. Zenéje és különleges hangja azonnal belopja magát bárki szívébe, és sokáig ott is marad. 


Május ötödikén „Harmony of love” című koncerten a Várkert Bazárban a Stúdió 11 Ensemble zenekar közreműködésével találkozhatnak vele a rajongók.


A koncert maradandó élményt és sokszínűséget ígér, Király Linda otthonosan mozog a változatos műfajok között, a soul, a jazz, a pop, a rock, de még az opera sem jelent neki kihívást. 


A koncert napja egybeesik Anyák napjával, így az énekesnő az első blokkjában az édesanyákat szeretné köszönteni dalaival.





A koncerten elhangzanak magyar és angol nyelvű dalok is: Presser-dalaitól kezdve (Szerelem utolsó vérig, Fák is siratják ), nagy világsztárok dalaiból(akik hatással voltak a karrierjére), Tina Turneren át egészen a legújabb slágerével bezárólag (Bánj velem szépen) kaphat egy nagyobb merítést a hallgatóság. Az egyedülálló estén a szívükhöz legközelebb álló dalokat adják majd elő az énekesek.


Az esemény sztárvendége az énekesnő testvére, az unikális hangú, számos albumot a háta mögött tudó Király Viktor.


A testvérek mindenki által jól ismert dalaiból is ízelítőt kap a közönség. A Király Viktorral közös fellépésről az énekesnő úgy fogalmazott, hogy örömzenélésre készülnek. „Amikor együtt vagyunk a színpadon, kacagunk, bolondozunk egymással, a teljes feltöltődés állapotában vagyunk”, többek között azért is zenélnek, hogy örömöt adjanak az embereknek, akik, ha rövid időre is, de a zene által felszabadulnak a hétköznapok terhei alól. „Azért is lettünk zenészek, mert egyrészt ez minket is gyógyít, másrészt az embereknek pozitív energiát adhat”.

 

Király Linda nem először ad koncertet a Várkert Bazárban. Korábban Tóth Verával együtt varázsolták el a közönséget.

 


Fotók: Király Linda