dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Shawn: Minden Vagy Semmi

Minden Vagy Semmi

Verze 1:
Semmi nem tart örökké bárhogy is fáj,
Egyszer véget ér a nyár,
Semmi nem lehetetlen hisz képes vagy rá,
Hidd el megcsináltad már,
Semmit nem ér az élet ha szív nélkül éled,
Hiába mondod én többé nem félek,
Semmi a sötét a fény nélkül,
Ha bátor vagy te nevetsz majd végül,
Semmi a világ ha nincsenek álmok,
Ne felejtsd el honnan jössz és mivé kell válnod,
Semmi nem kötelező, csak járni az úton,
A jövőbe nézni, nem rágódni a múlton,
Semmi nem volt, mégis mindig tudtam,
Hogy fel kell állnom, ha már egyszer el buktam,
Semmi nem állhat az utamba, héj,
Mert ott leszek fent a világ tetején!

Refrén 2x:
Ami minden, vagy semmi,
Csak dúdolom az énekem, ennyi!
Ami minden, vagy semmi,
Az álmokért végig menni!

Verze 2:
Ha minden megvan, és nem számít már,
Hozhat az élet száz akadályt,
Minden úgy van, ahogy akartam,
Bármi történt, én magam maradtam,
Mindent jelenthet egyetlen egy show,
Miért felejtett száz fájdalmas szó?
Minden bajon túl lehet lépni,
Ha veled tudok én őszintén élni,
Mindenem ami van, azt úgy raktam össze,
A jó úton járok, a kérdés hogy jössz-e?
Minden éjjel csak arra várok,
Hogy a semmiben mindent meglátok,
Minden jóban van valami még jobb,
Minden nap közelebb kerülök a célhoz,
Minden frankó és nem bánkodok én,
Mert ott leszek fent a világ tetején!

Refrén 4x:
Ami minden, vagy semmi,
Csak dúdolom az énekem, ennyi!
Ami minden, vagy semmi,
Az álmokért végig menni!

Hírek
Hírek

Hatalmas sikerrel zárult az Artisjus Songwriting Camp 2020

Inspiráló környezet, tehetséges dalszerzők, fantasztikus dalok


2020. március 4-6-ig az Artisjus Songwriting Campre összesen kilenc országból érkeztek szövegírók, zeneszerzők, énekesek és producerek, hogy három napon át közösen alkossanak. A tábor kultúrmissziója, hogy fellendítse a magyar zenei exportot, beindítsa a hazai és a nemzetközi zenei élet tehetségei közötti aktív együttműködést.


Zeneszerzők, szövegírók és producerek érkeztek Budapestre a világ különböző pontjairól, köztük az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Belgiumból, Ausztriából és közép-kelet európai országokból, hogy magyar dalszerzőkkel közösen alkossanak. Három napon keresztül a budapesti Petneházy Club Hotelben hét berendezett produceri stúdióban merülhettek el a kreatív munkában úgy, hogy közben kizárhatták a külvilágot


A tábor magyar résztvevői voltak: a junior Artisjus-díjas Törőcsik Kristóf (Margaret Island); a számos magyar és külföldi hírességgel együtt dolgozó  Závodi Marcel (Zävodi); többek között Wolf Kati Szerelem, miért múlsz? angol nyelvű verziójának szövegírója,  Johnny K. Palmer; a fesztiválkedvenc hip-hop formáció, az NB énekesnője, Péterffy Lili; a Belauban is közreműködő énekes-dalszerző, Szécsi Böbe, a Neoton Sztárjai, a Groovehouse és a Blue Tips dobosa,   Heatlie Dávid; A Dal című műsorból is ismert The Sign zenekar frontembere, Czinke Máté.


A szervezők minden nap más és más csoportokba osztották a 21 résztvevőt azért, hogy minél több zenei alkotó tudjon kapcsolódni és inspirálódni egymás ötleteiből. A feladat mindennap az volt, hogy a nap végére egy-egy megadott témához dalkezdemény vagy akár kész dal szülessen. Az első nap témája a KÖRNYEZET, a második napé a SÖTÉT hangulat, a harmadik napon pedig a JÁTÉK kifejezés adott kezdő inspirációt a résztvevők számára.


Egyik nap sem volt kifejezett elvárás a piacképes zenei anyag elkészítése. A cél inkább az volt minden esetben, hogy a zenészek egymásra hangolódjanak és jövőbeli gyümölcsöző szakmai kapcsolatok alakuljanak ki közöttük. Hála a közösségi médiának, a jövőbeli kapcsolattartás ma már nem probléma. Nem most kell tehát slágert írni, de könnyen elképzelhető, hogy olyan nemzetközi alkotói közösségek alakulnak itt ki, akiknek dalát jövő nyáron már több országban játsszák majd a rádiók.


„A nemzetközi siker felé vezető úton az első fontos lépés egy igazán átütő dal. A dalszerzők a zene origói, az ő munkájuk az alap, amire a zenei iparág épül. A dalszerzés világszerte egyre inkább az együttműködésről, a szerzői közösségekről szól. Nekünk annyi a dolgunk, hogy összehozzuk a közép-európai dalszerzőket egymással és a külföldi alkotókkal” – magyarázza a tábor küldetését Czutor Zoltán szervező, dalszerző-énekes.


Számos kezdeményezés, így például a DEX Dalszerző Expo  indult azzal a céllal, hogy Budapestet a könnyűzene regionális központjává tegye. Az Artisjus 2018-ban és 2019-ben Budapestre hozta az ABBA egyik tagjának (Björn Ulvaeus) kezdeményezéséből született svéd dalszerző tábort. Szintén az Artisjus támogatásával 2017-ben és 2018-ban a Zeneszöveg.hu szervezte a Songbook Songwriting Camp rendezvényeket. Ez a sorozat 2020-tól Artisjus Songwriting Camp néven folytatódik.