dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Lóci játszik: Halmozódó baglyok nótája

Halmozódó baglyok nótája

Drágám az életem egy közvetett szabadrúgás, egy büszke nem tudás, egy félig telt pohár, apolitikus Jean-Luc Godard, hogy te meg én, mint a Dohány és a Wesselényi, nem gondoltuk volna, hogy össze fog érni, és mégis! nézd, valóság a végtelen és éppen itt hever, pont ez az, par exellance, hogy összefut a párhuzamos-abb ideig, és kordzakójából szerelmetesen feltekint, ójee

refr.
Mint egy céltévesztett bók után
Egy elhúzódó csók talán
Az élet nem úgy könnyű, hogy szar
egyszerre igénytelen és pazar

Én sosem akartam annyi pénzt, amennyit elkölthetnék, én egy évig eltökölnék azzal, gondolkozzak, hol rontottam el - barátom nem rontottad, jól vigyáztál, megvetetted jól a lábad (a bal lábad) lám az ágyad nővel ébred minden reggel, és a bánat elpályázott a picsába Indonéziába, nézd, hiába osztom itt az észt neked, ha te nem hiszed el

refr.

Én a halmozódó baglyok ellen eddig bármit tettem, rendre megrekedtem, üres tekintettel rámeredtem, hogy mi a fasz? a szerelemben nincs vigasz? egy kibaszott nagy Las Vegas az egész vagy mi? bébi.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”